Rippikoulupaketti maailmanmuuttajalle

Rippikoulupaketti maailmanmuuttajille

rippikoulupakettiChangemakerin Rippikoulupaketti maailmanmuuttajille tarjoaa monipuolisesti ideoita kansainvälisen diakonian käsittelyyn. Paketin tavoitteena on tehdä nuorille innostavalla tavalla tutuksi, mitä on kansainvälinen diakonia ja globaali vastuu, haastaa heidät keskustelemaan näistä teemoista ja vaikuttamismahdollisuuksistaan, sekä sytyttää heissä halu toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Paketti soveltuu käytettäväksi sekä oppitunneilla että iltaohjelmassa, ja se sisältää myös erityyppisiä hartausvaihtoehtoja. Paketin toiminnalliset harjoitteet, kuten Take a step forward- rooliharjoite, kannustavat nuoria omien arvojensa pohtimiseen. Monipuolinen paketti ottaa huomioon myös erilaiset oppijat rippileireillä ja näyttää, että vakavia aiheita voi käsitellä myös hauskalla ja luovalla tavalla. Paketin eri osioita yhdistelemällä voitte koota juuri teidän leirillenne sopivan kokonaisuuden.

Rippikoulupaketin toteutuksesta voi vastata Changemakerin vapaaehtoinen tai seurakunnan työntekijä. Ota siis paketti rohkeasti käyttöösi! Voit tilata painetun rippikoulupaketin täältä.

Lataa Changemakerin Rippikoulupaketti maailmanmuuttajille (pdf)

Pakettiin kuuluvan power point -esityksen kansainvälisestä diakoniasta voit ladata tästä: Rippikoulupaketti maailmanmuuttajille (ppt)