Allekirjoita Tulitauko NYT -vetoomus ja osallistu kampanjaan

Tuhansia ihmisiä on kuollut, haavoittunut ja joutunut jättämään kotinsa Gazassa. Silmittömän väkivallan tulee loppua ja tulitauko on saatava voimaan alueella mahdollisimman pian. Aika toimia on NYT.

Koalitio palestiinalaisia ja israelilaisia kansalaisjärjestöjä, yhdessä Pelastakaa Lapset ja Oxfam -järjestöjen kanssa on julkaissut avoimen #CeasefireNOW -vetoomuksen, joka vaatii välitöntä tulitaukoa Gazan kaistalle ja Israeliin. Yli 690 järjestöä ja yli 800 000 henkilöä ovat jo allekirjoittaneet vetoomuksen viime viikkojen aikana maailmanlaajuisesti.

Changemaker ja Kirkon Ulkomaanapu ovat mukana kampanjassa.
KANNUSTAMME JOKAISTA CHANGEMAKERIN JÄSENTÄ ALLEKIRJOITTAMAAN VETOOMUKSEN. Vetoomuksen voivat allekirjoittaa nyt sekä järjestöt että yksityishenkilöt.

Allekirjoita vetoomus yksityishenkilönä (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
Allekirjoita vetoomus järjestönä (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Tavoitteena on mobilisoida 2,2 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa – symboloiden Gazassa asuvien palestiinalaisten ihmisten lukumäärää – allekirjoittamaan vetoomus vaatien maailman päättäjiä, YK:n turvallisuusneuvostoa sekä muita toimijoita, vaatimaan tulitaukoa ja estämään humanitaarinen katastrofi.

MITÄ MUUTA VOIT TEHDÄ?
Levitä vetoomusta omissa verkostoissasi.
Pyydä järjestöjä, seurakuntia, julkisuuden henkilöitä ja yksityishenkilöitä allekirjoittamaan vetoomus. Valmiin viestipohjan ja listan Changemakerin kontaktoimista tahoista löydät Changemakerin Discordista.

Osallistu somekampanjaan.
Vaihda oma profiilikuvasi kampanjakuvaan, postaa se omissa kanavissasi ja jaa vetoomusta. Kuvan löydät Changemakerin sosiaalisesta mediasta (Instagram & Facebook), Discordista ja Drive-kansiosta.

Osallistu mielenosoituksiin.
Changemakerin yhteislähdöistä sovitaan Discordissa.

Linkki Changemakerin Discordiin (linkki aukeaa uuteen välilehteen)