Lahjoita kampanjaan

Tursuavatko kaapit huonolaatuista, turhaa ja rikkinäistä tavaraa?
Tuntuuko siltä, että uutta pitäisi ostaa koko ajan? 

Älä osta turhaa tavaraa – lahjoita mielummin työhön ylikulutusta vastaan! 

LAHJOITA MOBILEPAY:lla numeroon 34770

Keräämme lahjoituksia Changemakerin Ei kestä! -kampanjan tueksi. Tukemalla kampanjaa tuet nuorten vaikuttamistoimintaa ylikulutusta vastaan.

Tuellasi  vaadimme tekoja, jotka tekevät kestävän elämän helpommaksi ja lisäämme tietoa ylikulutuksesta. Vaadimme kiertotalouden edistämistä, helpommin korjattavia tuotteita ja pidempiä minimitakuuaikoja! 

Lue lisää kampanjasivulta (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

___________________________________________________________________________________ 

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun nuorten vaikuttamisverkosto. Tukemalla työtämme autat Changemakerin nuoria aktivisteja rakentamaan parempaa tulevaisuutta ja vahvistamaan vaikuttamisosaamistaan. 

Changemaker on osa Kirkon Ulkomaanapua ja keräyksessä on voimassa on Kirkon Ulkomaanapun rahankeräyslupa RA/2019/723. Lisätietoa rahankeräysluvasta KUA:n nettisivuilla (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Kerättyjä varoja voidaan käyttää kampanjaan liittyviin toimintoihin vuoden 2023 loppuun saakka. Varoja voidaan käyttää kampanjatapahtumiin, kampanjan näkyvyyden edistämiseen ja kampanjan materiaaleihin sekä muihin kuluihin, jotka edistävät kampanjan tavoitteiden toteutumista.