Tule mukaan

Kolme helppoa tapaa vaikuttaa:

  1. Allekirjoita vetoomus osoitteessa ykkosketjuun.fi ja haasta kaverit mukaan!

2. Järjestä tapahtuma omalla paikkakunnallasi! Se voi olla pöytä kirjaston aulassa, jossa jaetaan Globalistia ja kerätään kampanjavetoomusta – tai sitten räväkkä säväytys keskustorilla, jossa                pukeudut ystäviesi kanssa tomaateiksi. Tapahtumien järjestämisessä voit saada apua, materiaaleja ja rahallista tukea Changemakerilta.

3. Osallistu keskusteluun ja kampanjointiin somessa aihetunnisteilla #yritysvastuu #yritysvastuulaki ja #ykkosketjuun

Kolme tapaa oppia lisää yritysvastuusta ja kampanjoinnista? 

  1. Tule kevään ABC-koulutukseen

Keväällä 2019 Changemaker järjestää kolmiosaisen ABC-vaikuttamiskoulutuksen. Koulutuksessa opit vaikuttamisen perusasiat: miten järjestää kampanja tai vaikuttamistempaus, miten toteuttaa kannanotto tai vetoomus sekä miten tunnistaa, mistä löytyy paras vaikuttamismahdollisuus.

  1. Tule Changemaker-viikonloppuun

Järjestämme huhtikuussa 5.-7.4. Ulvilassa jäsenillemme koulutusviikonlopun täynnä asiaa ja asennetta. Changemakerin toiminta ei ole vain kahvittelua ja hyvää tahtoa, vaan toimimme ja koulutamme jäseniämme aktiivisesti. Changemaker-viikonloppuja järjestetään yksi keväällä ja yksi syksyllä.

  1. Tule kouluttamaan muita yritysvastuusta

Jos innostuit yritysvastuusta ja haluaisit innostaa myös muita, niin ota yhteyttä ja voit päästä kouluttamaan. Etsimme koko ajan kouluttajia syksyllä jatkuvaan ABC-koulutukseen. Nämä ovat loistavia tilaisuuksia myös kouluttajalle oppia uutta ja tavata samanhenkisiä ihmisiä. Kouluttamaan ei tarvitse lähteä kylmiltään, vaan tarjoamme asiantuntevaa opastusta ja tukea!

Ei ole vain yhtä oikeata tapaa vaikuttaa yhteiskunnassa. Nämä tavat ovat jatkuvassa liikkeessä ja jokainen voi löytää itselleen parhaalta tuntuvan vaikuttamisen muodon. Vaikuttaminen voi alkaa pienistä teoista ja valinnoista, eikä se vaadi suurta yhteiskunnallista aktiivisuutta tai tiedollisia valmiuksia. Vaikuttaminen on parhaimillaan oppimista vuorovaikutuksessa muiden ihmisten kanssa!