Ilmottaudu Rauhanradikaali-tempaukseen ja -juhlaan!

Vapaaehtoisia esiintymässä ja juhlimassa 10-vuotis syntymäpäivillä sekä kampanjan käsi-kuva

Rauhanradikaali-kampanjan päätöstempaus ja mitä muikeimmat Changemaker-vuoden 2015 päätösjuhlat järjestetään Helsingissä lauantaina 28.11.2015.  Eikä niitä kannata jättää väliin!

Kokoonnumme klo 13.00 Helsingissä Kansalaistorilla, eli Musiikkitalon, Kiasman ja Sanomatalon välisellä asfaltoidulla alueella. Rauhanradikaali-tempauksessa muodostamme rauhankulkueen, joka kantaa vuoden mittaan kerättyä, nyt jo sangen pitkää rauhanketjua pitkin Helsingin katuja. Lopuksi koristelemme ketjulla yhdessä rauhankuusen.

Tempauksen jälkeen siirrymme juhlimaan yhdessä. Loistokkaan Changemaker-vuoden 2015 päätösjuhlissa on tarjolla ruokaa ja herkkuja, sekä monenlaista ohjelmaa, johon kaikki ideat ovat edelleen tervetulleita! Jos siis osaat jonkin hauskan taidon/leikin/laulun/runon/vitsin/puheen/näytelmän/tanssin tms. jonka haluaisit jakaa muitten Changemakereiden kanssa, niin nyt on tilaisuutesi tehdä se. Vietetään yhdessä mukavat juhlat, joissa ilo on ylimmillään, koska vuosi on ollut kerrassaan mainio!

Ilmottaudu tapahtumaan viimeistään sunnuntaina 22.11.2015, jotta osaamme tilata oikean määrän ruokaa. Tervetuloa sankoin joukoin mukaan!

Changemaker korvaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Muista ottaa matkaliput talteen.