Osallistu

Miten voit tulla mukaan?

  • Osallistu Changemakerin paikalliseen toimintaan tai perusta uusi paikallisryhmä! Paikallisryhmätoiminta on juuri sellaista kuin haluat sen olevan. Löydät ohjeita täältä.
  • Toteuta osallistava toimintapaja nuorisoryhmälle. Ota käyttöön Changemaker-nuorten valmistama toimintapajamateriaali ja haasta porukkasi kohtaamaan omat ennakkoluulonsa sekä rakentamaan rauhaa yhdessä. Voit myös kysyä kouluilta ja seurakunnilta, ottaisivatko he sinut vastaan vierailijana, joka vetäisi toimintapajaharjoitteen nuorisoryhmälle.
  • Järjestä tempaus, jossa rakennetaan rauhanketjua. Voitte kerätä rauhanajatuksia ketjuksi vaikkapa koululla, kirkon tilaisuuksissa tai toritapahtumissa. Se on hauskaa ja antoisaa!
  • Tule avustamaan eri puolilla Suomea järjestettäviin kampanjatapahtumiin! Kampanjatapahtumat löytyvät tapahtumakalenterista kuten muutkin Changemakerin tapahtumat. Tapahtumissa avustaville vapaaehtoisille korvataan juna- ja bussimatkat tapahtumaan. Yli kolme tuntia avustavat vapaaehtoiset saavat myös nauttia lounaan Changemakerin piikkiin ja viisi pistettä palkitsemisjärjestelmään. Tapahtumakalenterista löytyy myös ilmoittautumisohjeet tapahtuma-avustajille.
  • Kirjoita blogiteksti tai mielipidekirjoitus sanomalehteen. Nostakaamme julkiseen tietoisuuteen radikalisaation monisyisyyttä ja myönteistä voimaa!

Muutetaan maailmaa yhdessä – ole sinäkin nyt rauhanradikaali!