Opi radikalisaatiosta uuden Globalistin parissa!

Globalisti-lehtiä

Tämän vuoden ensimmäisen Globalistin teema kulkee käsi kädessä Changemakerin Rauhanradikaali-kampanjan kanssa. Globalisti on Changemakerin vapaaehtoisten ideoima ja kirjoittama lehti, joka käsittelee ajankohtaisia kehityskysymyksiä ja innostaa nuoria edistämään globaalia oikeidenmukaisuutta omalla toiminnallaan.

Ajankohtaiseen radikalisaatioaiheeseen pureudutaan tässä numerossa useamman artikkelin kautta: siihen liittyvien keskeisten käsitteiden avaamisen lisäksi lehden sivuilla pohditaan muun muassa uskonnollisten verkostojen roolia ja keskustelun merkitystä ennakkoluulojen hälventämisessä, eurooppalaisiin vierastaistelijoihin liittyvää problematiikkaa ja radikalisaation käsittelyä mediassa.

Globalisti tarjoaa monipuolisia näkökulmia radikalisaatioilmiön käsittelyyn ja tukee samalla Rauhanradikali-kampanjassa tehtävää työtä. Lehti sopiikin mainiosti kampanjateemasta kouluttautumiseen ja esimerkiksi koulu- ja seurakuntavierailujen tueksi.

Uusimmasta numerosta löytyy myös muun muassa asiaa vammaisten aseman parantamisesta ja vaihto-opiskelukokemuksia Etelä-Afrikan Stellenboschissa. Tuttuun tapaan lehti sisältää myös tiimin kuulumiset, teemaryhmien esille nostamia ajankohtaisia ilmiöitä, kolumneja sekä kirja- ja leffa-arvosteluita. Numeron loppupuolelta löytyy uutuutena myös ruotsinkielinen osio.

Lue uusin Globalisti tästä (avautuu uuteen ikkunaan). Jos tarvitset lehden paperisena versiona tai useamman kappaleen lehteä vaikkapa vierailua varten, olethan yhteydessä Changemakerin toimistoon. Kiehtovia lukuhetkiä!