Valokeilassa vapaaehtoinen 5/2016: Hanna Ylikangas

Tällä palstalla esitellään kuukausittain yksi eri puolilla Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista.

Kuka olet?

Olen Hanna Ylikangas, 20-vuotias teologian ylioppilas Helsingistä. Olen innostunut ekumeniasta ja systemaattisesta teologiasta, mutta haaveilen myös sukupuolentutkimuksen, valtio-opin ja kehitysmaatutkimuksen opinnoista, joten tutkintoni tulee luultavasti paisumaan aika lailla.

Millä viidellä sanalla kuvailisit itseäsi?

Tiedonjanoinen, maailmasta kiinnostunut ja pohdiskeleva bibliofiili.

 Miten vietät vapaa-aikaasi? 

Vietän vapaa-aikani ystävieni kanssa ja lukemalla monipuolisesti kirjallisuutta, muun muuassa poliittista kirjallisuutta.

 Miten tulit mukaan Changemakeriin?

Olen varsin tuore changemaker, sillä olen liittynyt järjestöön huhtikuussa oltuani Oulussa Changemaker-viikonlopussa ja sen jälkeen tullut mukaan toimintaan.

Milloin tunsit muuttaneesi maailmaa? 

Olen tuntenut muuttaneeni maailmaa useissa erilaisissa vapaaehtoistöissä, esimerkiksi saatuani konkreettisesti auttaa vähävaraisia lapsiperheitä.

Kenelle suosittelisit verkostoa ja miksi?

Suosittelisin Changemakeria kaikille sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta kiinnostuneille nuorille. Changemaker tarjoaa vaikutusmahdollisuuksia monesta eri asiasta kiinnostuneille nuorille kolmen pääteemansa ja oman lehtensä kautta, ja toimintaan pääseekin nopeasti mukaan!

Terveisesi muille changemakereille.

Toivotan hyvää ja virkistävää kesää kaikille ja rentoutumista itse kullekin ennen syksyn haasteita!