5-vuotisjuhlasuunnittelua

Jo viikkoja ja kuukausia on Changemakerissa suunniteltu kahden viikon päästä toteutuvaa verkoston 5-vuotisjuhlapäivää. Idea sai alkunsa jo vuosi sitten pienellä porukalla junassa, paluumatkalla tiimin kokouksesta Tampereelta Helsinkiin. Suunnitelma sai tuulta alleen, kun villit ideat johtivat yhdestä toiseen ja kolmanteen junan kiitäessä pimenevässä syysillassa. Yhdessä todettiin, että pitäähän viisivuotista verkostoa juhlia!

Vuodenvaihteessa 2008-2009 syntymäpäivä oli jo päätetty marraskuulle. Uuden tiimin aloittaessa vuoden alussa, tiimin jäsenien vastuualueita mietittäessä päätettiin, että yhden tiimin jäsenen vastuulle on hyvä saada koko suuri synttärijuhla. Niinpä Iinasta tuli sytnymäpäivästä vastaava tiimiläinen.

Iina, minä ja verkostoassistentti Leea tapasimme syntymäpäivän suunnittelun merkeissä ensimmäisen kerran jo helmikuussa. Suurista raameista ( kuten paikka ja rahoitus) siirryttiin vähitellen yksityiskohtiin, ja samalla toteutukseen ja suunnitteluun on tullut lisää väkeä.

Viime kuukausina Iinalla ja pienellä pippurisella syntymäpäiväsuunnittelu-työryhmällä on ollut hulinaa. Päivä tarkka aikataulu on suunniteltu, seminaaria, iltajuhlaa, messua valmisteltu, kutsuja lähetty, tapahtumia mainostettu.

Järjestelyt jatkuvat vielä tiiviillä tahdilla kaksi viikkoa, ja sen jälkeen juhlitaan koko päivä! Perjantaina 13.11. on toivottavasti mukana juhlimassa myös mahdollisimman moni teistä Changemakerin jäsenistä ja toiminnasta kiinnostuneista! Jos et ole vielä ilmoittautunut mukaan, tee se hyvin pian Mimmalle, mimma.jantti@helsinki.fi, sillä tätä juhlaa et halua jättää väliin! Tervetuloa!