Tiimin vuosi 2010

Changemakerin kampanjointia Vaasassa syksyllä 2010

Changemakerin vuosi on ollut aikas tomaattinen, eikä varmaan kukaan ole voinut välttyä näkemästä vientitukikampanjamme riemukkaita tanssivia ihmistomaatteja. Kampanjatyön kannalta uudet pysyvät teemaryhmät ovat olleet aivan mahtava juttu ja kehityksen askel, jonka vasta 5-vuotias verkostomme on ottanut. Suuntana on yhä suurempi vaikuttavuus ja poliittinen sananvalta 🙂

Sini ja Ruut tiimin kokouksessa Tampereella syksyllä 2010

Sini ja Ruut tiimin kokouksessa Tampereella

Tiimin vuosi on kulunut vikkelään ja omalta osaltamme olemme hoitaneet työntekijöiden kanssa yhdessä verkoston juoksevia asioita. Kokouksissa on pohdittu kaikkea rakkaaseen verkostoomme liittyvää, tulevia tapahtumia, uusia materiaaleja, yhteistyökuvioita, tiedottamista, kampanjatyötä ja niin edelleen. Myös Changemakerin tulevaisuutta on hahmoteltu strategiapäivissä.

Hauskanpitoa ja rentoutumista ei ole toki unohdettu tiiminkään toiminnasta. Tiimi pääsi melomaan kauniissa alkukesän iltapäivässä kun tiimi vieraili Jyväskylässä kokoustamassa ja katselemassa paikkoja.

Virkistäytymistä tiimin kokouksen yhteydessä

Elokuussa Jyväksylässä pidetyn kokouksen yhteydessä käytiin melomassa

Changemakerin voima on paikallistoiminnassa ja kaikissa ihanissa aktiiveissamme ympäri Suomen. Paikallisryhmävastaavamme Karita ja Ruut ovat tuoneet vierailuiltaan virkistäviä terveisiä ja olemme saaneet hurrata upealle työlle, jota paikkareissa tehdään. Kiitos!!!

Yhteyshenkilöpäivä 2010

Näin kivaa oli yhteyshenkilöpäivässä joulukuussa. Uusia ideoita ja uutta energiaa selkeästi havaittavissa!

Siispä tiimi toivottaa oikein rauhaisaa ja rentouttavaa Joulunaikaa teidän paikallisryhmällenne! Toivomme myös että uusi vuosi 2011 tuo mukanaan paljon mukavia juttuja.

Tiimin kiitosjuhla 2010

Uusi tiimi ja vanha tiimi viettämässä vuoden päätöstä ja syömässä hyvin.

Tiimin 2010 puolesta kiittävät ja kumartavat:
Karita, Ruut, Tytti, Tiina, Aleksi, Anna-Maria, Marjo ja Iina

Muutoksentäyteistä vuotta 2011 toivottavat uudet innokkaat tiimiläiset:
Ruut, Ronja, Jaro, Tytti, Kaisa, Heidi, Sini ja Anna-Maria

sekä työntekijät Leea ja Sini.