Taas on jäsenkokouksen aika!

Kaksi kertaa vuodessa kaikki kynnelle kykenevät Changemakerin kokoontuvat yhteen puhumaan tärkeistä asioista ja tekemään päätöksiä. Vaikka jäsenkokous voi kuulostaa puisevalta ja viralliselta kokoontumiselta, on Changemakerin kokouksissa aina rento ilmapiiri ja kaikilla mahdollisuus tuoda mielipiteensä esiin.

Tältä kokoustaminen näytti Changemaker-viikonlopun yhteydessä kaksi vuotta sitten:Jäsenkokous 2008

Tänä keväänä Changemakerin jäsenkokous kokoontuu päättämään verkoston tärkeimmistä asioista perjantaina 19.3.2010 Turkuun. Tällöin asialistalla on myös tiimin esitys uusien pysyvien vuositeemojen käyttöönotosta. Asiaa käsiteltiin jo viime syksyn jäsenkokouksessa, mutta kokoukseen osallistuneet päättivät sen vielä silloin kaipaavan hieman hiontaa ja hauduttelua.

Sisarverkostollamme Norjan Changemakerillä on kahden vuositeeman sijasta viisi pysyvää teemaryhmää. Yhtä aikaa käsiteltävien teemojen ja käynnissä olevien kampanjoiden lisääminen on verkoston laajentuessa tavoittena myös meillä Suomessa. Tämä on hieno ja jännittävä muutos!

Laajempi teematyöskentely tulee vaatimaan enemmän työtä, mutta se antaa verkostollemme myös upean mahdollisuuden yhä enemmän nostaa esiin ajankohtaisia asioita, jotka mielestämme kaipaavat muutosta maailmassa. Changemakerin jäsenkokouksessa kaikilla verkostomme jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miltä Changemakerin tulevaisuus tulee näyttämään. Tiimin tehtävänä on ollut aikatauluihin ja käytännön järjestelyihin liittyvän esityksen tekeminen, mutta sisällöstä päättävät jäsenet. Mihin asioihin sinun unelmiesi Changemaker pureutuu? Puuttuuko tällä hetkellä asialistaltamme jokin globaaliin oikeudenmukaisuuteen kipeästi liittyvä kysymys? Tule mukaan jäsenkokoukseen kertomaan, miltä Changemakerin pitäisi näyttää 2010-luvulla.

P.S. Kiva ei tietenkään lopu jäsenkokoukseen, vaan heti sen jälkeen vietämme riemukasta Changemaker-viikonloppua perjantaista sunnuntaihin 19.-21.2. Turun lähellä Sauvossa. Paljon mukavaa ja mielenkiintoista ohjelmaa luvassa. Lisätietoa sekä viikonlopusta että jäsenkokouksesta löytyy nettisivuilta etusivun ”Ajankohtaista”-kohdasta sekä tiedotuslistaltamme.