Aurinko paistaa Etelä-Pohjanmaalla

Tiistaina aamulla Helsingistä lähtiessä ilma oli sateinen ja harmaa. Perillä Seinäjoella Karitan, tiimin paikallisryhmävastaavan, kanssa ihastelimme ihanaa aurinkoista säätä ja jatkaessamme matkaa bussilla Alavudelle, katselimme auringonpaisteessa kylpeviä pohjalaisia maisemia. Tapasimme Alavuden yhteyshenkilön Sannan ja kävimme läpi ajankohtaisia asioita ja paikallisryhmän kuulumisia.

Illan suussa takaisin Seinäjoelle päästyämme oli sateet etelästä saapuneet tännekin – kastuimme kokonaan bussiasemalta kävellessämme. Ensimmäinen kevätsateessa kastuminen tälle keväälle!

Eilen vierailimme Laihialla, ja aurinko oli taas loistavaa matkaseuraa. Laihian maisemista ja luonnosta saimme konkreettisen, kokonaisvaltaisen kuvan, kun tapasimme pellon laidalla, latojen kupeessa, ja suunnistimme luontopolulle. Kävelyn jälkeen päädyimme laavulle, joka sijaitsi suojaisassa paikassa. Oli lämmin! Nuotion sytyttäminen oli hieman haastavaa, mutta tunnelma oli oikea, kun vielä savuttavan nuotion antama savun tuoksu siivitti eväiden syöntiä ja kahvittelua. Samalla juttelimme kuulumisista, paikallisryhmän vuoden mittaan toteuttamista tempauksista ja yhteisistä illoista.

Tänään torstaina aurinko paistaa Seinäjoella kirkkaan siniseltä taivaalta jälleen. Matkaa on mukava jatkaa auringonpaisteessa! Suuntaamme kohta Karitan kanssa tapaamaan vielä Kauhavan ryhmää, junalla matka taittuu puolessa tunnissa. Ja illalla matkaamme takaisin Helsinkiin.

Kevät on todella täällä, sen on viimeistään tämän matkan aikana tajunnut. Aurinkoista toukokuuta!