Syntymäpäivän aattona

Changemakerin suuri juhla lähestyy – huomenna on kauan odotettu 5-vuotispäivä!

Juhlavalmistelut ovat pitäneet sekä minut että Changemakerin verkostoassistentin Leean kiireisenä viime viikkojen aikana. Myös juhlavastaavalla Iinalla on ollut kädet täynnä tekemistä juhlailmoittautumisten ja käytännön järjestelyjen kanssa. Changemaker-tiimin jäsenet ovat kaikki toimineet juhlan onnistuneen toteutumisen eteen.

Tällä viikolla suunnitelmat alkoivat maanantaina todella konkretisoitua, kun kävimme paikan päällä juhlan tapahtumapaikalla eli Vanhalla ylioppilastalolla. Viimeksi kävimme siellä keväällä, mutta nyt tila ja tapahtuma tuntui paljon läheisemmältä ja todellisemmalta – keväällä marraskuu tuntui vielä tosi kaukaiselta ajankohdalta.

Vanhalla kävimme henkilökunnan kanssa läpi koko päivän ohjelman ja aikataulun kohta kohdalta. Tuntui hienolta tehdä yhteistyötä tahon kanssa, joka oli niin asiantunteva ja ammattitaitoinen. Meillä on juhla tilankin puolesta hyvissä käsissä!

Kaikille juhlaa valmistelleille kuuluu suuri kiitos jo nyt, juhlan aattona. Moni verkoston jäsen on tehnyt paljon työtä tämän tapahtuman eteen: kiitos teille, olette upeita! Huomenna juhlitaan!