Kesän kynnyksellä

Eilen sen todella tajusin: kesä on taas täällä. Makailin meren rannalla laiturin nokassa ja aurinko lämmitti ihanasti kasvoja. Huomasin, että joka paikka vihertää. ”Jo joutui armas aika…”

Mietin, miten nopeasti kevät kuluikaan. Paljon tapahtui Changemakerissa: Tavoittele unelmaa -konserttikiertueella oltiin vielä helmikuun pakkasten paukkuessa; seurattiin eduskuntavaaleja; ympäristöasiaa ja -diplomia käsiteltiin kevään mittaan; Pallo on pyöreä -näytelmää valmisteltiin toukokuun kiertuetta varten; Mahdollisuuksien toreilla ympäri Suomea paikalliset changemakerit esittelivät toimintaansa. Changemaker sai toukokuussa myös kaksi uutta paikallisryhmää: tervetuloa mukaan, Espoo ja Joensuu!

Myös kesällä tekemistä riittää, toimintaa ja tehtäviä riittää jokaiselle halukkaalle. Kesäkiertue starttaa ensi viikolla, kun 25.5. alkavat Kirkkopäivät Turussa ja 26.5. Maailma kylässä -festarit Helsingissä. Kesän aikana Changemaker on mukana muun muassa Lähetysjuhlilla Hyvinkäällä, Herättäjäjuhlilla Lahdessa ja Ristirockissa Tampereella. Lisäksi Changemaker järjestää vaelluksen Lappiin elokuussa. Tule mukaan!