Kuluneen vuoden satoa

Jälleen yksi hieno ja tapahtumatäyteinen vuosi lähestyy loppuaan. On aika pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan, mitä kaikkea taaksemme jätämme. Changemakerin jokaisen jäsenen ansiosta olemme toteuttaneet kuluneen vuoden aikana näkyvän ja puhuttelevan kampanjan, luoneet verkostolle oman upean lehden, rentoutuneet ja terävöityneet koulutusviikonlopuissa sekä rakentaneet teemaryhmille jykevät perustukset. Paljon olisi lisättävää.

Changemakerin perustukset ovat ennen kaikkea paikallisryhmissä. Paikallisryhmät ovat tänä vuonna jälleen osoittaneet aktiivisuutensa ja tehneet velka-kampanjasta paikkakunnillaan omanlaisensa. Se, minkä toivomme tulevaisuudessakin jatkuvan, on verkoston sisäinen vuorovaikutus. Jäsenet tukevat toinen toistaan ja rohkaisevat toimimaan riippumatta sijainnista. Tämän ansiosta olemme saaneet uudet paikallisryhmät Järvenpäähän ja Hämeenlinnaan! Jalkaudumme ympäri Suomea, verkostomme puitteet kasvavat kovaa vauhtia ja meistä puhutaan. On syytä iloita!

Päättyvä vuosi on siis meidän kannaltamme ollut erittäin onnistunut. Kuitenkin olemme valmiita vasta, kun maailman epäkohdat on ratkaistu. Ensi vuonna edessä on taatusti puhutteleva kampanja aseviennistä. Nyt kun tarkastelemme kuluneen vuoden satoa, meidän tulee ottaa siitä kaikki opittu käyttöön, suunnata rohkeasti tulevaan ja edistää jatkuvuuttamme.

Vuoden 2011 tiimi haluaa kaikesta koetusta, opitusta ja jaetusta kiittää Teitä paikallisryhmät. Esimerkillinen toimintanne on ollut verkoston ajava voima. Tästä on hyvä jatkaa!

Hyvää joulua ja jännittävää uutta vuotta!

-Tiimi

Velan vangit -kampanjatempaus Helsingissä huhtikuussa 2011

Velan vangit –kampanja puhutteli monia ja lisäsi puhetta velasta.

 

Changemaker kampanjoi keräämällä vetoomukseen allekirjoituksia lukuisissa kesätapahtumissa

Kesäkiertueella oli mahtava tunnelma!

 

Sirkustelua Changemaker-viikonlopussa syksyllä 2011

Koulutusviikonloppu tarjosi sirkusta ja tasapainoilua.