Tampereen toritunnelmia

Changemaker oli menneenä viikonloppuna Tampereen keskustorilla mukana Lähetysjuhlien Lähetyskylässä. Kesäkiertue siis jatkui, tosin sää ei kovin kesäiseltä tuntunut: etenkin perjantaina ja lauantaina päivystimme torilla melko hyisessä säässä, sadekuurojen välillä ropistessa. Lämpimät vaatteet tulivat tarpeeseen; onneksi niitä oli mukana. Tuntui uskomattomalta, että kesä on, mutta villamyssy ja hanskat eivät olleet yhtään liikaa!

Sää ei kuitenkaan lannistanut meitä. Changemakerin Kongo-vetoomus kiinnosti ohikulkijoita, ja herätti paljon keskusteluakin. Omalla kohdallani kommentteja oli vaihtelevasti innostuneesta ja kannustavasta skeptiseen, mutta kaiken kaikkiaan kävimme paljon mielenkiintoisia keskusteluja.

Viikonlopun saldo oli loistava, keräsimme runsaasti allekirjoituksia: 572 kappaletta! Mahtava suoritus ottaen huomioon etenkin sääolosuhteet. Kiitos mukana olleille vapaaehtoisille!

Tästä on hyvä jatkaa: seuraavina kohteina kesäkiertueella on Tuska-festarit Helsingissä kesäkuun lopssa ja Herättäjäjuhlat heinäkuun alussa Seinäjoella. Jokainen on tervetullut keräämään nimiä vetoomukseen!