Tuunausta Toivakassa

Changemakerin viikonloppu vietettiin tällä kertaa Keski- Suomessa, Jyväskylän kyljessä, Toivakassa. Viikonlopusta ei varsinkaan vastuuhenkilöiden näkökulmasta jännitystä puuttunut: takka savutti sisään, vesi ja sähkö katkeili, sunnuntaina vielä uuni ja tiskikone hajosivat. Etenkin keittiössä uurastaneille Tiinalle ja Miksulle sunnuntai toi siis haastetta kerrassaan, kun koneet hajoili, ja ruokittavana oli yli 30 ihmistä. Kaikesta selvittiin kuitenkin huumorilla. Asioilla on tapana järjestyä!

Talkoilla tiskattiin ja siivottiin lopuksi, ja puhdasta tuli. Harmillista oli flunssa-aika – muutama osanottaja oli joutunut perumaan jo etukäteen, ja kesken leirin lähti myös jokunen sairastamaan kotiin. Käsidesinfiointiaine teki siis kauppansa, ja lähipäivinä nähdään, toimiko se…

Tuunausta harrastettiin Changemakerin uusilla silkkipainosapluunoilla. CM-logo löysi paikkansa changemakereiden kangaskasseissa, paidoissa, housuissa, ja tulos oli upea. Moni tavallisen näköinen vaate muuttui kertaheitolla persoonalliseksi CM-tuotteeksi.

Viikonlopun aikana pidettiin myös jäsenkokous, vaellettiin paikallisryhmätorilla, ideoitiin, rentouduttiin ja pidettiin hauskaa.

Kaiken kaikkiaan tämä cm-viikonloppu oli Suomen Changemakerin kuudes. Kolme paikalla ollutta aktiivista jäsentä oli ollut paikalla kaikissa viikonlopuissa, vahvaa sitoutumista changemakereista siis löytyy. Seuraavan kerran kokoonnutaan alkusyksyllä Etelä-Suomessa, tervetuloa silloin uudet ja vanhat aktiivit!