Changemaker Mikkelissä!

Tiistaina 2.12. tapahtui Mikkelissä merkittävä muutos: kaupunkiin perustettiin uusin Changemakerin paikallisryhmä! Tämän uuden paikallisryhmän johdosta paikallista toimintaamme on jo 17 paikkakunnalla ympäri Suomen. Mikkeli lisäsi itäisen Suomen painoarvoa: paikallisryhmiä Itä-Suomessa on jo useita, Joensuu ja Sulkava, sekä pohjoisemmassa, Kainuussa, Sotkamo ja Kajaani.

Nämä paikallisryhmät olivat osasyynä seuraavan Changemaker-viikonlopun paikan valintaan. Lisäksi myös verkoston linjaus pitää viikonloppuja mahdollisimman tasaisesti eri puolilla Suomea luonnollisesti vaikutti asiaan. Tällä viikolla tiimin kanssa päätettiin, että maaliskuussa Changemaker-verkosto kokoontuu siis viikonlopun viettoon Pieksämäellä. Paikka on keskeinen, hyvin kulkuyhteyksien varrella, jonne toivottavasti mahdollisimman moni verkoston jäsen löytää tiensä!

Changemaker-viikonlopun suunnittelu käynnistyy pikkuhiljaa joulun jälkeen, ja suunnitteluun on jokainen innostunut erittäin tervetullut. Seuraile Kylä-keskustelufoorumia, ja osallistu!