Uusi tiimi aloitti kautensa

Uusi tiimi aloitti kautensa eilen pitkällä kokouksella, jossa muun muassa sovimme kunkin tiimin jäsenen vastuualueet. Tänä vuonna meitä uusia tiimiläisiä on enemmän kuin vanhoja, mutta onneksi muutama kokeneempikin Changemaker on mukanamme. Vaikuttaa siltä, että kukin tiimiläinen on oikein innostunut omasta pestistään. Itse olen Heidin kanssa tänä vuonna velkakampanjasta vastaava. Henkilökohtaisesti minusta tuntuu hyvältä olla mukana tällaisessa porukassa. Uskon, että me uudet ja vanhat tiimiläiset pääsemme tämän vuoden aikana osallisiksi paitsi arvojemme mukaisesta kansalaistoiminnasta, myös ystävyyden ja yhteenkuuluvuuden tunteesta.

Täytyy siis sanoa, että vaikka mukaan lähteminen mietitytti, niin nyt jo hymyilyttää! Tammikuu ja pitenevät päivät ovat jo muutenkin innostaneet täyttämään kalenteria ihanilla ja mielenkiintoisilla aktiviteeteilla. Sen lisäksi nyt pääsen Heidin kanssa suoraan Changemakerin vaikuttamistoiminnan ytimeen niin, että tukenamme on asiantunteva velkaryhmä sekä kaksi loistavaa työntekijää. Voisiko järjestön luottamustoimessa aloittaminen olla enää paremmalla mallilla!

Toivotan kaikille maailman muuttajille reipasta uutta vuotta ja tervetuloa Changemakerin toimintaan!

Tiimin kokouksessa muuten päätimme, että alamme julkaista blogia tiheämmin. Vähintään kerran viikossa kannattaa siis surffata Changemakerin sivuille ja vilkaista uusimmat pohdintamme.