Keväisiä tapahtumia

Changemakerin Kongo-tempaus Kiasman edessä toteutettiin tämän kuun alussa. Paikalla oli reilu parikymmentä verkoston aktiivia ympäri Suomen. Oli hienoa saada mukaan väkeä myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Tempaus sujui hienosti ankeahkosta säästä huolimatta. Kylästä voit käydä lukemassa lisää tunnelmia tempauksesta, ja kertoa myös oman kokemuksesi!

Nyt on siis Rauha-vuositeeman kampanjointi aloitettu. Teema ja kampanja jatkuu toiminnassamme koko vuoden. Seuraavan kerran aihetta pidetään esillä 25.-26.4. Nuukuusviikon Kierrätystehdas-tapahtumassa Kaapelitehtaalla Helsingissä. Ohjelmassa tuolloin on Kongo-aiheinen seminaari, valokuvanäyttely, sekä tietysti infoa ständillä. Ensi kuussa alkava kesäkiertue pitää resurssisotien teemaa esillä elokuuhun asti eri kesätapahtumissa. Syksyllä järjestetään aiheesta tempaus Changemaker-viikonlopun yhteydessä. Lopulta kampanja huipentuu marraskuussa Changemakerin 5-vuotisjuhlallisuuksien yhteydessä.

Changemakerin 5-vuotisjuhlien suunnittelu on käynnistetty. Eilen kävimme katsastamassa juhlatilamme. Oli mukavaa nähdä tilaa ja kuvitella sitä jo juhlapäivänä. Juhlien suunnitteluun on kuka tahansa tervetullut mukaan – osallistu sinäkin! Kylässä on keskustelua aiheesta, siellä voit antaa arvokkaan mielipiteesi ja kantaa kortesi kekoon.

Keväisen auringonpaisteen kera toivotan tähänkin viikkoosi aktiivisista, iloista mieltä!