Helmikuinen kasvu-uutinen

Changemaker on kasvanut viime aikoina tasaiseen tahtiinsa. Paikallisryhmien määrä on kohonnut viime kuukausina. Uusia paikallisryhmiä on syntynyt Alavudelle, Kauhavalle ja Vihtiin – tervetuloa, uudet paikalliset muutoksentekijä-ryhmät!

Oma ilon aiheeni on ollut kasvu myös työntekijöiden määrässä: Leea, verkoston osa-aikainen assistentti, aloitti työnsä viime viikolla. Leean työnä on vastata etenkin Changemakerin kampanjoista. Leea esitteli itsensä laatimassaan uutiskirjeessä:

”Moi kaikki! Vaikka aloitin verkostoassistentin hommassa vasta pari päivää sitten, on Changemaker-verkosto jo hyvin tuttu. Tulin mukaan verkoston toimintaan keväällä 2005. Sen jälkeen olen toiminut niin valtakunnallisella kuin paikallisryhmätasollakin. Paikallisryhmässä olen vetänyt lukupiiriä, vuonna 2006 oli tiimissä koulutusvastaavana ja tämän vuoden alussa toimin tiimin kampanjavastaavana. Lisäksi olen nähnyt ja ollut tekemässä useampia kampanjoita ja cm-viikonloppuja. Opiskelen maailmanpolitiikkaa Helsingin yliopistolla, ja sivuaineena minulla on mm. kehitysmaatutkimus, joten Changemakerille keskesiä teemoja on tullut pohdiskeltua. Työntekijänä vastaan kampanjatoiminnasta, joten jos teillä on jotakin kampanjointiin liittyvää kysyttävää tai pyydettävää, niin ottakaa yhteyttä minuun (leea.lamminpaa@changemaker.fi). Toki minuun saa mielellään muissakin asioissa olla yhteydessä!”