Syysterveisiä

Hei syksyisestä kaupungista, Tampereelta! Terveiset myös viikontakaisesta Changemakerin jäsenkokouksesta ja teemaryhmien aloitusviikonlopusta Jyväskylästä, jossa käynnistettiin ryhmät Velka, Rauha ja Ympäristö.

Syksy toi mukanaan jäsenkokouksen ja muassaan uuden tiimin valitsemisen. Uusi tiimi vaikuttaa mukavalta porukalta ja odotankin yhteistyön alkamista ensi vuoden alusta. Teemaryhmien ideointi oli lennokasta ja epäilemättä monien suunnitelmien siivet kantavat tulevaisuudessa kampanjointiin saakka!

Ensi viikon lopulla pakkaan repun ja suuntaan Berliiniin makeITfair Youth Round Tableen kuulemaan ajankohtaisia uutisia Kongon tilanteesta ja konfliktiin osallisesta kaivosteollisuudesta, sekä elektroniikkayhtiöiden osuudesta asiaan. Luvassa on myös ideoiden jakamista tehokkaista kampanjointikeinoista. Vien terveisiä monista hyvin onnistuneista CM:n tempauksista, joita te, hyvät maailmanmuuttajat, olette olleet tekemässä! Tehdään jatkossakin yhdessä tehokkaita kampanjoita ja hyviä tempauksia, joilla saadaan vietyä unelmaa paremmasta maailmasta askelia eteenpäin! 🙂

Kaunista syksyä!

Ruut, paikallisryhmävastaava

Ps. Tampereen Keskustorilla temmataan vientitukien poistamiseksi ensi torstaina 14.10. kello 16-17, tervetuloa paikalle!