Paluu arkeen

Frisbeegolfia tiimin strategiaviikonlopussa elokuussa 2011

Syksyllä monet aloittavat aina jotakin uutta. Uudet harrastukset, vaatekaapin täyttö uusilla syysvaatteilla, uudet villalangat puikoilla, uudet kurssit yliopistolla tai uusi syksyinen sisustus kotiin. Syksy on inspiroitumisen aikaa. Harmittavan monesti syysinnostuksessa aloitetut asiat kuitenkin jäävät kesken. Niistä kymmenestä yliopistolla aloitetusta kurssista jää puolet pois ja sukistakin saa kudottua ehkä kokonaan sen toisen, jos sitäkään.

Tiimi kokoontui tänä viikonloppuna pohtimaan Changemakerin strategiaa. Vanha strategia on voimassa vielä ensi vuoden ajan, ja uuden strategian kimppuun varsinaisesti pääsee vasta ensi vuoden tiimi. Paljon on aiotuista toteutettu, eli Changemakerin strategiaa ei ole koottu pelkän syysinnostuksen vallitessa! Pohtiessamme tulevaa visioimme aivan hullujakin juttuja sillä ajatuksella, että tämä kaikki toteutuisi, jos meillä ei olisi mitään rajoitteita.

Kesän viimeinen viikonloppu sujui siis töitä tehden, mutta samalla pääsimme nauttimaan mukavasta seurasta ja kauniista maalaismaisemasta. Tänään kokeilimme frisbeegolfia ja pari tuntia vierähti helposti frisbeetä kaikkien nokkosten ja muiden pusikoiden seasta esiin tonkimisessa. En ehkä löytänyt tästä ihan suosikkilajiani, mutta kiva oli sitäkin kokeilla.