Uusi vuosi, uusi tiimi

Viime viikolla alkoi Changemakerin uuden tiimin toimintakausi täydellä teholla. Lauantaina järjestäydyttiin tiimin ensimmäisessä kokouksessa: perusteellisen keskustelun päätteeksi jokainen tiimin jäsen sai oman vastuualueensa. Jokaiselle löytyi oma, mielekäs tehtävä ja vastuu, josta oli kiinnostunut. Näin hyvässä hengessä alkoi tiimin vuoden mittainen matka.

Tiimin kokous kesti useamman tunnin, sillä vuoden alussa oli monta päätettävää ja keskusteltavaa asiaa, vastuujaon lisäksi. Oli hienoa huomata, miten aktiivisesti ja mallikkaasti uudet tiimin jäsenet olivat heti mukana.

Sunnuntaina kokoonnuimme jälleen, tällä kertaa strategiapäivään, jossa mietimme verkostomme toimintaa ja suuntaa seuraaville vuosille, vuoden 2012 loppuun asti. Millainen olisi ja mitä tekisi Changemaker-verkosto, jolle kaikki olisi mahdollista? Visiointi oli mielenkiintoista ja antoisaa. Päivän aikana pääsimme hyvin myös konkreettisemmallekin tasolle, päivä ei ollut pelkkää unelmointia ja pilvilinnoja.

Tiimi on Changemaker-verkoston ”hallitus”, johon kaikki vapaaehtoiset voivat ottaa halutessaan yhteyttä, meidän työntekijöiden lisäksi. Tutustu siis tiimiin!