Aktiivinen Etelä-Pohjanmaa

Viime viikolla kävin tiimin paikallisryhmävastaavan, Tiinan, kanssa Etelä-Pohjanmaan paikallisryhmäkiertueella. Changemakerin paikallisryhmiä on eri puolilla Suomea, mutta Etelä- Pohjanmaalla on selkeä keskittymä: kolme ryhmää, Alavus, Kauhava ja Laihia, ovat kaikki melko lähellä toisiaan. Meidän oli siis helppoa matkata Pohjanmaan maisemiin.

Matkalla sää suosi: aurinko paistoi, maaseutu ja luonto oli heräämässä eloon. Tiinan kanssa istuttiin junissa ja busseissa ihastellen niin maisemia kuin aktiivista Changemaker-toimintaa alueella.

Kauhavalla ja Alavudella toiminta on alkumetreillä, ja suunnitelmia on tehty kovasti tulevaa toimintaa varten. Yhdessä keskusteltiin mahdollisista toimintamuodoista, ja ideoita riitti runsaasti.

Laihialla 1,5- vuotias paikallisryhmä on jo konkarin iässä. Ryhmän illassa ohjelma oli monipuolista – nautimme siitä ja yhdessäolosta. Ja loistavista tarjoiluista!

Kokonaisuudessaan kiertue oli avartava, ja antoi taas lisämerkitystä työlle, jota verkostossa kokonaisuudessaan tehdään. Tarkoitus on, että paikallisryhmät joka paikassa voivat toimia aktiivisesti ja saavat siihen hyvät edellytykset ja puitteet.

Kiitos, Etelä-Pohjanmaan paikkarit, kiertueesta, oli ilo käydä!