Hyvää tekemistä

Usein kuulee puhetta siitä, mitä kaikkea hyvää voisi tehdä. Miten hyvin voisi käyttäytyä, opiskella, auttaa tuttuja ja tuntemattomia, hoitaa luontoa tai lemmikkiä. Entä jos käännettäisiin asia toisin päin: Mikä olisi minulle hyvää tekemistä?

Hyvää tekemistä olisi varmasti sellainen, joka on mukavaa ja joka tuntuu merkittävältä. Ei yhtään haittaisi, jos sitä voisi tehdä yhdessä mukavien ihmisten kanssa, niin mukavien, että selvinpäinkin olisi hauskaa! Siinä saisi olla sopivasti älyllistä haastetta, ettei heti tylsistyttäisi. Ja kuitenkin se saisi olla sellaista, minkä pystyy käsittämään. Ja sitten siinä tekemisessä ei saisi olla liian totinen meininki. Se saisi olla huoletonta, niin että voisi tehdä aina niin paljon kuin innostaa. Kaiken kukkuraksi olisi hienoa, jos siinä tehdessä oppisi uusia taitoja ja uusia asioita itsestä ja ympäröivästä maailmasta. Voi, kunpa olisi jotain sellaista tekemistä!

Sisäpiirin tietona kerrottakoon, että näiltä sivuilta, muutaman klikkauksen takaa, löytyy ihan mielettömän hyvää tekemistä, tosi kivoja ihmisiä ja parempaa mieltä! Liity Changemakerin jäseneksi tuosta yläpuolelta ja sitten siinä samassa rivissä on myös painike ”sähköpostilistat”, josta pääset liittymään oman alueesi paikallisryhmän sähköpostilistalle ja muille kiinnostaville tiedotus- ja keskustelulistoille. Liittymisesi ei sido eikä velvoita sinua yhtään mihinkään, mutta antaa paljon mahdollisuuksia!

Siinä samalla kun saat hyvää tekemistä voit tehdä paljon hyvää! Liity iloiseen joukkoon! Let’s Make the Change!

Pertti Keinänen, CM International -vastaava