Syksyn satoa

Syksy on ollut Changemakerissä tuttuun tapaan mukava ja mieleenpainuva. Tänä syksynä on jo ehditty olemaan Changemaker-viikonlopussa Vaasassa, tanssittu tomaatteina Vaasan torilla, pidetty jäsenkokousta ja vietetty uusien teemaryhmien aloitusviikonloppua. Lisäksi Changemakerin on voinut bongata kesän ja syksyn aikana mileipideosastoilta muun muassa Hesarista, Aamulehdestä, Turun sanomista ja Kotimaasta. Tempausuutisia on voinut löytää mm. Pohjalaisesta, Ilkasta, Aamulehdestä, Hufvudstadbladetista, Maaseudun tulevaisuudesta ja Iltalehdestä. Mahtavaa! Ennen joulua kokoonnumme vielä yhteyshenkilöpäivään Tampereelle 11.12. Tervetuloa mukaan kaikki paikallisryhmien asioista kiinnostuneet!

Tapahtumien lisäksi Changemakerin syksyä ovat tähdittäneet uusien materiaalien tuotanto. Tällä viikolla sain työpisteelleni ison kasan uusia upeita esitteitämme! Uudessa esitteessä on mukana muun muassa jäseneksi liittymiskortti sekä tietenkin tietoa Changemakerin valtakunnallisesta ja paikallisesta toiminnasta. Muutaman viikon päästä ilmestyy uusi virikemateriaali Globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta! Opas maailmanmuuttajille. Materiaalissa on vinkkejä toiminnallisiin tapoihin käsitellä globaaleja teemoja. Lisäksi mukana on muun muassa tietoa Changemakerin pysyvistä teemoista ja kolumneja. Changemakerissä on myös työstetty uusia roll-upeja ja pohdittu paitojen tekoa.

Näillä eväillä on mukavaa aloittaa seuraavaa vuotta! Valtava kiitos kaikille, jotka ovat olleet materiaaleja työstämässä!