15-vuotias Changemaker juhlii!

Changemaker 15 v.

Changemakerin 15-vuotisjuhlaa vietetään 14.12. Helsingissä (Eteläranta 8, Mikael). Juhlaan ovat tervetulleita kaikki nykyiset, uudet ja vanhat changemakerit!

Juhlapäivä alkaa klo 14 paneelikeskustelulla nuorten osallisuudesta sekä vaikuttamisesta. Mukana keskustelemassa on nykyisiä ja entisiä changemakereita sekä muita vaikuttamistyön osaajia.

Klo 16 juhlinta jatkuu iltajuhlan merkeissä. Luvassa on hyvää ruokaa, mielenkiintoista ohjelmaa ja lämmintä tunnelmaa.
Juhlassa pääset tapaamaan uusia ja vanhoja changemakereita eri puolilta Suomea ja illan aikana voit jakaa kokemuksia vaikuttamisesta sekä maailmanmuuttamisesta hyvässä Changemaker-seurassa.

Ilmoittaudu mukaan heti tai viimeistään 4.12. klo 23:30 mennessä ilmoittautumislomakkeen kautta: https://tinyurl.com/Changemaker15

Changemaker korvaa tapahtumaan osallistuvien jäsenten matkakulut matkaohjeensa mukaisesti.

Jos et pääse paikalle, voit kuvata lyhyen videotervehdyksen ja lähettää sen sähköpostilla helmi.saksholm@kirkonulkomaanapu.fi. Videon pituus on max 30s ja se tulisi kuvata mielellään vaakatasossa.

Juhlalla on myös oma kampanja –  Lupaan, vaadin, vaikutan! Kampanja juhlii nuorten vaikuttamista ja osallisuutta muistuttamalla siitä, että juuri sinulla on mahdollisuus vaikuttaa maailmaan ympärilläsi.