Maata näkyvissä -festareilta kymmeniä uusia jäseniä

Changemakerin ständi, minä lupaan -kyltti ja vapaaehtoisia.

Kuluneena viikonloppuna 17.-19.11. järjestetyt Maata näkyvissä -festarit kokosivat Turkuun tuhansia nuoria seurakunnista ympäri Suomen. Changemaker oli paikalla hankkimassa jäseniä, kertomassa verkoston toiminnnasta nuorille ja keräämässä festarikävijöiltä lupauksia paremman maailman puolesta.

Changemaker keräsi viikonlopun aikana huomiota Minä lupaan –minikampanjalla, jossa pyydettiin ihmisiä kirjoittamaan lapulle joku omaan elämään liittyvä pieni tai suurempi lupaus jonkun hyvän asian puolesta. Lupauksia kertyi yhteensä satoja ja ne olivat keskenään hyvin erilaisia. Osallistujat lupasivat muun muassa:

Pyykkinarulla neljä paitaa, jotka on kiinnitetty täyteen lupauslappuja.

Paidat täynnä lupauslappuja.

Puuttua kiusaamistilanteisiin.

Levittää pinkkejä ja glitterisiä ajatuksia KAIKILLE.

Auttaa ystäviä, kun he tarvitsevat lohdutusta ja apua.

Tulla kaikkien kanssa toimeen, vaikka ei millään tekisi mieli välillä.

Käydä nopeammin suihkussa ja syödä enemmän kasviksia.

Ja paljon muuta…

Lupauksien keräämisen lomassa kerroimme ihmisille verkoston toiminnasta ja saimmekin houkuteltua mukaan noin 50 uutta jäsentä. Tervetuloa vain Changemakeriin, kaikki Maatiksilla liittyneet!

Rauhankyyhky ja panda

Rauhankyyhky sai kaverin Uskovaisten nuorten maskottipandasta. Lajienvälinen ystävyys kukoisti maatiksillakin!

Cameon teki myös rauhankyyhky, jonka kanssa kuvattiin kantta uuteen Rauhan tekijät -matskuun. Kaiken kaikkiaan viikonloppu oli onnistunut, vilkas ja positiivinen kokemus. Saimme huomata, että tapahtumaa viime aikoina ympäröineestä kohusta huolimatta Maatiksiltakin löytyy paljon Changemakerin arvot jakavia ja toiminnastamme kiinnostuneita ihmisiä. Erityiskiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka auttoivat tekemään reissusta niin mukavan!

Käy tutustumassa Maata Näkyvissä 2017  kuvagalleriaan täältä!