Tule lehtityökoulutukseen!

Toimituskunta lukee tekemäänsä lehteä

Ilmoittaudu nyt! TÄSTÄ! (lomake avautuu uuteen ikkunaan)

Changemakerin Globalisti-lehdessä pääset perehtymään kehityskysymyksiin innostavassa seurassa ja muuttamaan maailmaa journalismin kautta. Tule siis mukaan!

Starttina toimituskunnan työhön järjestetään päivänmittainen lehtityökoulutus lauantaina 1.9. Aamupäivällä käydään läpi journalismin perusteet ja Globalistin tekemisen peruskurssi, jos lehden tekeminen on uutta niin tämä antaa kaiken mitä tarvitset liittyäksesi toimituskuntaan. Peruskurssilla käydään läpi mm. juttujen suunnittelua, näkökulman valintaa sekä Globalistin eri juttutyyppejä ohjeistuksineen. Iltapäivällä kuulemme esitelmän yritysvastuusta ja globaalin talouden oikeudenmukaisuuskysymyksistä, yritysvastuu on seuraavan lehden pääteema. Tämän jälkeen ryhdymme suunnittelemaan ja ideoimaan seuraavaa lehteä toimituskunnan kokouksen muodossa.

10-11 Globalistin tekemisen alkeet

11-12 Journalismin alkeet, miten lehteä tehdään

12-13 Lounas

13-14:30 Yritysvastuu ja globaali talous luento

14:30-17:00 Toimituskunnan seuraavan numeron ensimmäinen kokous.

Changemaker korvaa kaikkien tapahtumaan osallistuvien jäsentensä matkakulut matkaohjeensa mukaisesti. Muista siis säilyttää bussi- ja junaliput. Kulut laskutetaan verkostolta jälkikäteen tapahtumassa saatavalla lomakkeella. Koulutus on maksuton, mutta edellyttää Changemakerin jäsenyyttä. Jäsenyys on maksuton ja jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä, samalla lomakkeella. Katso lisätietoja jäsenrekisterimme tietosuojasta täällä. Koulutus pidetään Changemakerin toimistolla Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 8, 3. kerros.

Globalistin toimituskunnan työstä pysyy kärryillä liittymällä myös sähköpostilistalle sekä Facebook-ryhmään. Lisätietoja lehdestä voit kysyä koordinaattori Jonas Biströmiltä (jonas.bistrom@kirkonulkomaanapu.fi).