Wanted: Edustaja kv-kokoukseen 25.6.-1.7.2018

kv-kokouksen osallistujat
Suomessa 2016 pidettyyn kansainväliseen kokoukseen osallistui edustajia Islannista, Kambodzasta, Norjasta, Suomesta ja Tanskasta.

Eri maiden Changemaker-verkostot kokoontuvat tänä kesänä jälleen kansainväliseen kokoukseen, ja Suomesta voimme lähettää paikalle kaksi edustajaamme. Toiseksi edustajaksi tiimi on jo valinnut verkoston varapuheenjohtajan, joka vastaa kansainvälisistä suhteista. Toisen edustajan paikka on sen sijaan auki kaikille Changemakerin jäsenille haettavaksi. Olisitko sinä etsimämme edustaja?

Kansainvälinen kokous pidetään 25.-27.6. Oslossa, Norjassa. Varsinaisen kokouksen lisäksi edustajat pääsevät osallistumaan 27.6.-1.7. pidettävälle Norjan Changemakerin SommerSNU-kesäleirille, joka on monipuolinen kattaus kiinnostavia koulutuksia, luovaa ohjelmaa ja maailmanmuuttajaseuraa.

Kokouksessa edustajat viestivät Suomen Changemakerin toiveista kansainvälisen toiminnan kehittämiseksi. SommerSNUssa edustajien odotetaan osallistuvan aktiivisesti tapahtuman koulutuksiin ja perehtyvän erityisesti joko rauha-, talous- tai ympäristöteemaan, josta raportoivat tai toimivat kouluttajana Suomen Changemakerin teemaryhmissä.

Kokousedustajalta odotetaan sujuvaa englanninkielen taitoa, mahdollisuutta osallistua kokoukseen ja leirille niiden koko keston ajan sekä kiinnostusta Changemakerin kansainvälistä toimintaa kohtaan. Valinnassa eduksi katsotaan, jos hakija on jo osallistunut verkoston toimintaan ja tuntee Changemakerin teemoja, mutta tämä ei ole ehdoton edellytys. Ennen matkaa edustajaksi valittavien odotetaan kuitenkin osallistuvan vähintään kansainvälisen työryhmän kokouksiin.

Matkan aikana edustajat tekevät somepäivityksiä Changemakerin kanaviin sekä kirjoittavat uutisjutun, joka julkaistaan heti matkan jälkeen. Edustajat myös raportoivat kokouksesta sekä SommerSNUssa oppimistaan asioista matkan jälkeen.

Suomen Changemaker maksaa edustajilleen matkat Osloon sekä majoituksen ja ruokailut kattavat osallistumismaksut tapahtumiin.

Kiinnostuitko?

Hae kokousedustajaksi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen hanna.ylikangas@changemaker.fi viimeistään torstaina 8.3. Kerro hakemuksessa, miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tehtävään, miten olet ollut mukana verkostossa ja millä tavalla haluaisit kehittää Changemakerin kansainvälistä toimintaa.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Jos olet alaikäinen, toimitathan suostumuksen jo hakemuksen yhteydessä. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.

Changemakerin tiimi valitsee edustajat ja ilmoittaa valinnasta 16.3. mennessä.