Koronaviruksen vaikutukset Changemakerin toimintaan

megafoni

Päivitys 24.3.

Uusien ohjeiden mukaisesti kaikkia lähikontakteja tulee välttää, joten Changemakerin kasvokkaiset kokoontumiset on kevään ajalta peruttu, kunnes toisin ilmoitetaan.

Työryhmät ja paikallisryhmät voivat jatkaa toimintaansa etäkokouksina. Jäsenkokous pidetään myös etänä, siitä tarkempaa tietoa täällä.

Pyrimme kevään aikana järjestämään myös muuta toimintaa, kuten lisää vaikuttamistoiminnan koulutuksia sekä kampanjatoimintaa, verkossa.

——————————————-

Uutinen 13.3.2020

Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi myös Changemakerin tulevassa toiminnassa tapahtuu muutoksia:

18.3. Helsinkiin suunniteltu Vaikuttamistoiminnan B-koulutus järjestetään nettikoulutuksena. Tapahtumaan voi edelleen ilmoittautua tapahtumauutisessa olevasta linkistä. Ouluun ja Tampereelle suunnitellut B-koulutukset perutaan ja järjestään mahdollisesti myöhempänä ajankohtana tilanteen niin salliessa.

Osallistujia eri puolilta Suomea kokoava Changemaker-viikonloppu 3.-5.4. perutaan. Changemaker-viikonlopun yhteyteen suunniteltu jäsenkokous pyritään järjestämään vaihtoehtoisella tavalla, ja asiasta tiedotetaan jäsenistölle mahdollisimman pian.

Paikallistoimintaa ja eri työryhmien kokoontumisia jatketaan normaalisti, mutta myös niiden osalta seurataan tilannetta ja tehdään muutoksia tarvittaessa.

Kaikkia tilaisuuksiin osallistuvia kehotetaan kiinnittämään erityistä huomiota hyvään hygieniaan: pesethän siis käsiä riittävän usein ja yskit turvallisesti suojaamalla suuta hihalla tai paperilla. Käytä desinfiointiainetta tarvittaessa.

Sairaana tai edes lievien oireiden kanssa ei pidä osallistua tapahtumiin paikan päällä. Suurimpaan osaan Changemakerin tapahtumista on onneksi mahdollista osallistua myös etänä. Etäosallistumismahdollisuudesta kerrotaan tapahtumatiedoissa ja siitä voi kysellä myös toimisto@changemaker.fi -osoitteesta.