Syyskuussa Saksaan? Hae Changemakerin edustajaksi Youthtopiaan!

Nuori mies pitelee suurta maapalloa ja hymyilee. Taustalla näkyy meri ja ortodoksinen kirkko.

Changemakerin saksalainen sisarverkosto Brot für die Welt Jugend järjestää vuosittaisen koulutustapahtumansa syyskuussa Weimarissa. Changemaker on saanut kutsun lähettää tapahtumaan 1-2 verkoston vapaaehtoista tutustumaan Brot für die Weltin nuorisotoimintaan, verkoistoitumaan ja osallistumaan mahdollisten tulevien yhteistyökuvioiden suunnitteluun.

Tapahtuma järjestetään 15.-17.9. Saksassa Weimarissa. Changemaker maksaa edustajilleen matkat Saksaan. Brot für die Welt puolestaan kustantaa valittujen osallistujien majoitus- ja ruokakulut viikonlopun aikana.

Changemakerin edustajien tulee vierailun aikana esitellä Changemakerin toimintaa, osallistua aktiivisesti leirin ohjelmaan ja koota ideoita, joita Changemaker voisi myös toteuttaa omassa toiminnassaan. Matkan jälkeen he raportoivat oppimistaan asioista verkoston tiimille. Edustajat tekevät matkalta myös sosiaalisen median päivityksiä ja kirjoittavat matkasta uutisjutun Changemakerin nettisivuille.

Edustajien on osattava sujuvasti englantia. Saksan kielitaito ei ole vaadittu, sillä osa viikonlopun työpajoista järjestetään englanniksi ja vieraille on luvattu järjestää käännökset työpajoihin, jotka ovat saksaksi. Leirille osallistuu vieraita myös Changemakerin muista pohjoismaisista sisarverkostoista. Lisätietoa tapahtumasta löydät tapahtuman nettisivuilta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Edustajille järjestetään ennen matkaa perehdytys sekä matkan jälkeen palautekeskustelu mahdollisuuksien mukaan tiimin kokouksen yhteydessä joko paikan päällä tai etänä.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään 31.7. Kerro hakemuksessasi kuka olet, millä tavoin olet ollut mukana Changemakerin toiminnassa ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Pitkää kokemusta tärkeämpää on into vaikuttaa ja kiinnostus kansainväliseen yhteistyöhön! Changemakerin tiimi valitsee osallistujat ja ilmoittaa heille valinnoista 7.8. mennessä.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.