Lähde Changemaker-leirille Osloon!

SommerSNU 2017 -mainos

Norjan Changemaker kutsuu suomalaisia jälleen mukaan kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävään SommerSNU-tapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt lähettää edustajaksi tapahtumaan kaksi jäsentänsä. Olisitko sinä toinen heistä?

SommerSNU järjestetään 28.6.-2.7. Oslossa.

Kyseessä on Norjan Changemakerin vuoden suurtapahtuma, joka kokoaa yhteen lähes sata nuorta maailmanmuuttajaa. Ohjelmassa on monipuolista koulutusta, innostavia puhujavieraita, luovia työpajoja, hauskanpitoa, uusia ideoita ja uusia kavereita. Tapahtumaan saapuu myös kansainvälisiä vieraita muiden maiden Changemaker-verkostoista. Tänä vuonna tapahtumassa juhlistetaan myös Norjan Changemakerin 25-vuotista taivalta.

Suomen Changemaker maksaa edustajilleen matkat Osloon. Norjan Changemaker puolestaan kustantaa valittujen osallistujien majoitus- ja ruokakulut SommerSNUn aikana.

Suomen Changemakerin edustajien tulee vierailun aikana osallistua aktiivisesti SommerSNUssa järjestettäviin koulutuksiin ja perehtyä erityisesti joko rauha-, talous- tai ympäristöteemaan sekä koota ideoita, joita Suomen Changemaker voisi myös toteuttaa omassa toiminnassaan. Matkan jälkeen he raportoivat oppimistaan asioista verkoston tiimille ja teemaryhmille. Edustajat tekevät matkalta myös sosiaalisen median päivityksiä ja kirjoittavat matkasta uutisjutun Changemakerin nettisivuille.

Edustajien on osattava sujuvasti englantia. Edustajille järjestetään ennen matkaa perehdytys sekä matkan jälkeen palautekeskustelu mahdollisuuksien mukaan tiimin kokouksen yhteydessä joko paikan päällä tai Skypen välityksellä.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään keskiviikkona 10.5. Kerro hakemuksessasi kuka olet, millä tavoin olet ollut mukana Changemakerin toiminnassa ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Changemakerin tiimi valitsee osallistujat kokouksessaan 11.5.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.

Lisätietoja SommerSNU:n ohjelmasta löytyy (norjaksi) Norjan Changemakerin Facebook-tapahtumasta (aukeaa uuteeen ikkunaan).