Kouluttaja- ja kouluvierailukoulutus 18.1.2020

Oletko kiinnostunut kouluttamisesta? Haluaisitko oppia lisää kouluttajana toimimisesta, hyvistä käytännöistä ja esimerkiksi kouluvierailujen tekemisestä? Tule mukaan Changemakerin kouluttaja- ja kouluvierailijakoulutukseen!

Tässä koko päivän koulutuksessa avataan hyvän kouluttajan taitoja ja kerrotaan, kuinka innostaa kuuntelijansa. Koulutuksessa perehdytään myös kouluvierailujen toteuttamiseen, Changemakerin koulutusmateriaaleihin sekä siihen, miten globaaleja ilmiöitä ja kehityskysymyksiä kannattaa kouluttajana lähestyä. Sen käytyäsi voit liittyä Changemakerin kouluttajaverkostoon, olla mukana toteuttamassa esimerkiksi kevään Vaikuttamistoiminnan ABC-koulutuksia ja tehdä vierailuja kouluihin ja halutessasi myös seurakuntiin.

Kouluttajina päivässä toimivat Changemaker-verkoston koordinaattorit Sini Tyvi ja Jonas Biström sekä Nuorten Akatemian kehittämispäällikkö Niina Salmi.

Kouluttajakoulutus pidetään lauantaina 18.1.2020 klo 10-17 Changemakerin toimistolla, Eteläranta 8, Helsinki. Koulutuksessa tarjotaan vegaaninen lounas. Tule mukaan oppimaan – ennakko-osaamista kouluttamisesta ei tarvita!

Koulutuksen osallistuja ja Changemaker-verkostossa kouluttajana toimivat saavat toiminnasta todistuksen.

Ilmoittaudu mukaan täällä (linkki aukeaa uuteen ikkunaan) viimeistään torstaina 16.1.