Ronja Karkisesta Changemakerin uusi puheenjohtaja

Ryhmäkuva tiimistä 2016

Jäsenkokouksessa 10.10. Ikaalisissa valittiin Changemakerille uusi puheenjohtaja ja muu tiimi vuodelle 2016. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 22-vuotias Ronja Karkinen. Jyväskylässä nykyisin asuva Ronja on toiminut Changemakerissa vuodesta 2009 lähtien muun muassa Kirkkonummen ja Jyväskylän paikallisryhmien yhteyshenkilönä sekä tiimissä vuonna 2011. Hän on ollut aktiivinen myös useissa verkoston kampanjoissa.

Verkoston varapuheenjohtajaksi valittiin 21-vuotias Anne Heikkinen Helsingistä. Anne on ollut mukana verkostossa vuodesta 2013 lähtien muun muassa Iisalmen paikallisryhmässä yhteyshenkilönä sekä vuosina 2014-2015 tiimissä, tällä hetkellä tapahtumavastaavana.

Heidän lisäkseen jäsenkokous valitsi tiimiin seitsemän muuta jäsentä: Patrick Ahlstand (27, Kuopio), Jaro Karkinen (22, Jyväskylä), Noora Mattila (20, Joensuu), Jaana Rissanen (23, Helsinki), Sini Savolainen (25, Mikkeli), Aino Tiitta (30, Turku) ja Laura Tiitu (32, Helsinki).

Ensi vuonna tiimin toiminnan painopisteenä on etenkin Changemakerin koulutus- ja vaikuttamistoiminnan vahvistaminen. Uusi tiimi aloittaa toimikautensa tammikuussa 2016, jolloin tiimiläiset jakavat keskenään myös tarkemmat vastuualueensa.

Jäsenkokouksen asialistalla oli myös päätoimittajan ja toimistussihteerin valinta Changemakerin Globalisti-lehdelle vuodeksi 2016. Tehtäviin ei kuitenkaan tullut määräaikaan mennessä hakemuksia, joten jäsenkokous päätti siirtää henkilövalinnat Globalistin tehtäviin täytettäviksi loppuvuoden aikana tiimin päätöksellä.

Kuvassa tiimi 2016: Jaro, Ronja, Patrick, Laura, Noora, Sini, Jaana ja Anne. Kuvasta puuttuu Aino.