Seminaarissa pohditaan väkivaltaisen radikalisaation syntyä

Changemaker Akatemialaiset Katariina ja Ruut kouluttivat radikalisaatiosta ja sen ehkäisemisestä.

Kuvassa akatemialaiset Katariina ja Ruut pitämässä koulutusta Changemaker-viikonlopussa

Changemaker Akatemia tuo eri alojen asiantuntijat yhteen seminaarissaan, jonka aiheena on väkivaltainen radikalisaatio Suomessa. Puhujia tulee ainakin Suojelupoliisista, Etnisten suhteiden neuvottelukunnasta sekä nuorten radikalisoitumisen ennaltaehkäisyyn pyrkivästä Kehitä ja arvosta ry:stä. Paneelikeskustelussa pureudutaan siihen, mitä väkivaltainen radikalisaatio on, mistä se kumpuaa ja miten sitä voisi ehkäistä.

Seminaari järjestetään lauantaina 29.11. kello 16-17.45 Hotel Arthurin Mäen salissa. Seminaarin osallistujia pyydetään ilmoittautumaan 21.11. mennessä osoitteeseen toimisto@changemaker.fi. Seminaaritilaan ei ole valitettavasti esteetöntä kulkua. Tapahtuma on maksuton.

Seminaari on osa Changemaker-nuorisoverkoston 10-vuotissyntymäpäivän viettoa. Päivän ohjelmaan kuuluu lisäksi veronkierron vastainen kampanjatempaus Simonpuistikossa, hartaustilaisuus Kampin kappelissa sekä iltajuhla Hotel Arthurissa. Huom! Päivän muihiin tapahtumiin osallistuvien toivotaan ilmoittautuvan jo 12.11. mennessä tällä ilmoittautumislomakkeella (linkki avautuu omaan välilehteensä).

Tilaisuuden järjestää keväästä asti toiminut Changemaker Akatemia, joka on Kirkon Ulkomaanavun rauhantyön koulutusohjelma, ja osa Changemaker-nuorisoverkostoa. Changemaker Akatemiassa 12 vapaaehtoista tutustuu rauhaan ja konflikteihin liittyviin teemoihin koulutusten ja projektityön kautta. Lue lisää toiminnasta (linkki avautuu omaan välilehteensä): Changemaker Akatemia.