Ilmoittaudu mukaan Changemaker-viikonloppuun!

Ulkoleikkejä Changemaker-viikonlopussa Sastamalassa syksyllä 2013

Changemaker-viikonloppu kokoaa yhteen maailmanmuuttajia ympäri Suomea. Luvassa on koulutuksia ajankohtaisista teemoista, leffailta, tutustumista ja yhdessäoloa sekä virkistäytymistä ulkoillen ja saunoen.

Viikonloppu järjestetään Kauhajoen Nummijärvellä, Majaniemen leirikeskuksessa 10.–12.10.2014. Yhteiskuljetus Seinäjoelta leirikeskukseen järjestetään perjantaina klo 18.00. Viikonlopun ohjelma päättyy sunnuntaina iltapäivällä kampanjatempaukseen Seinäjoen keskustassa. Tempaus ja siten myös Changemaker-viikonloppu on ohi noin kello 16. Viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa. Ensikertalaisille viikonloppu on maksuton.

Changemakerin jäsenkokous pidetään Seinäjoella perjantaina 10.10. klo 14.00 alkaen. Mikäli aiot osallistua jäsenkokoukseen, matkakulusi korvataan kokonaisuudessaan juna- tai bussilippua vastaan. Jos kuitenkin osallistut pelkästään Changemaker-viikonloppuun, matkakulusi korvataan juna- tai bussilippuja vastaan 20 euron omavastuun ylimenevältä osalta.

Varaathan paikkasi syksyn hauskimmasta viikonlopusta pian! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nettilomake 2.10.2014 kello 14 mennessä. Löydät lomakkeen täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Nähdään Changemaker-viikonlopussa Nummijärvellä!

Lisätietoa Changemaker-viikonlopusta saa Changemakerin koulutusvastaava Reetta Piriltä: reetta.piri@changemaker.fi.