Hae Changemakerille harjoittelijaksi!

Syrjinnästä vapaa alue -merkki ja equality for all teksti, sekä megafoni

Haluatko työkokemusta vaikuttamistoiminnasta? Kiinnostavatko kehityskysymykset ja someviestinnän kehittäminen? Hae Changemakerille harjoittelijaksi!

Harjoittelijan pääasiallisena tehtävänä on toteuttaa yhdessä Changemaker-koordinaattorin kanssa vaikuttamistoiminnan kurssi syksyn 2018 aikana ja koostaa siitä valmis konsepti, jonka pohjalta kurssia voidaan järjestää uudelleen. Harjoittelijan tehtäviin kuuluu lisäksi työkalujen ja käytäntöjen kehittäminen Changemakerin sosiaalisen median viestintään yhdessä verkoston vapaaehtoisten kanssa sekä avustaminen muissa verkoston viestinnän tehtävissä ja tapahtumajärjestelyissä.

Etsimme harjoittelijaa, joka on oma-aloitteinen ja idearikas, jolla on hyvät sosiaaliset taidot ja joka saattaa aloittamansa työt loppuun. Edellytämme ymmärrystä sosiaalisen median käyttämisestä organisaation viestinnän välineenä. Vaikuttamis- ja kampanjatoiminnan osaaminen sekä kehityspolitiikan tuntemus katsotaan eduksi, samoin aiempi kokemus projektityöskentelystä ja koulutusten tai työpajojen järjestämisestä. Arvostamme myös Changemaker-verkoston tuntemusta ja aiempaa kokemusta vapaaehtoisten kanssa toimimisesta sekä muusta järjestötoiminnasta.

Haku päättyy 27.8. ja lisätietoja puhelimitse tehtävästä antaa tiistaina 21.8. klo 10-12 ja torstaina 23.8. klo 14-16 Changemaker-koordinaattori Katariina Väisänen, 050 441 8820. Tarkemmat tiedot ja hakuohjeet löydät täältä!