Kevään ABC-vaikuttamiskoulutus

Kärsitkö maailmantuskasta, jonka haluaisit kanavoida toimintaan? Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, Changemakerin vaikuttamistoiminnan kurssi on sinua varten. Keväällä 2019 Changemaker järjestää kolmiosaisen vaikuttamiskoulutuksen.

Koulutuksessa opit vaikuttamisen perusasiat: miten järjestää kampanja tai vaikuttamistempaus, miten toteuttaa kannanotto tai vetoomus sekä miten tunnistaa, mistä löytyy paras vaikuttamismahdollisuus. Kolmiosaisessa koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Kurssilla selviää myös, miten nuori voi Suomesta käsin vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten nälkään, ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen. Lisäksi kurssi on erinomainen mahdollisuus tutustua toisiin vaikuttamisesta ja maailman muuttamisesta kiinnostuneisiin nuoriin aikuisiin.

Kurssin A- ja B-koulutukset ovat arkipäivänä iltatilaisuuksia ja C-koulutus lauantaina koko päivän. Paikkakunnat saattavat vaihdella, mutta varmistuvat tammikuuhun mennessä.

A-koulutus helmikuussa alueella Turku-Tampere-Jyväskylä // alueella  Oulu-Kajaani-Rovaniemi // Helsinki

B-koulutus maaliskuussa alueella  Turku-Tampere-Jyväskylä // alueella  Oulu-Kajaani-Rovaniemi // Helsinki

C-koulutus huhtikuussa Helsingissä

 

Changemaker korvaa jäsenilleen matkat koulutukseen matkaohjeensa mukaisesti (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Koko kurssin suorittamisesta saa osallistumistodistuksen, mutta voit osallistua myös yksittäisille koulutuskerroille.