Changemaker-viikonloppu 3.-5.4. Ruokolahdella – ilmoittaudu mukaan!

Changemaker-viikonlopun osallistujat seisovat leirikeskuksen edessä ja heiluttavat kameralle

HUOM: Koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi Changemaker-viikonloppu on peruttu!

 

Kevään huikein koulutustapahtuma järjestetään Ruokolahdella seurakuntaopiston Jaakkiman kampuksella 3.-5.4.

Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa itse ympäröivään maailmaan. Luvassa on työpajoja sekä kiinnostavia kouluttajia. Koulutuksissa pääset oppimaan mm. ilmastovaikuttamisesta, vihapuheesta, kunnioittavasta kohtaamisesta ja dialogista sekä #430-kampanjasta, jossa olemme mukana vaatimassa loppua verovälttelylle. Kouluttajina viikonlopussa ovat mm. Aino Falenius (Fridays for Future -aktiivi), Minna Mannert (Plan), Toni Kuoremäki (Erätauko-säätiö) ja Saara Hietanen (Finnwatch).

Leiri alkaa perjantaina klo 18.30 ruokailulla ja päättyy sunnuntaina klo 13.30. Yhteiskuljetus Imatran juna-asemalta Ruokolahdelle Jaakkiman kampukselle lähtee perjantai-iltana klo 17.55. Sunnuntaina palataan samaan paikkaan noin klo 13:50.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakeriin sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja Changemakerista tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmainen ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 11.3.2020 täyttämällä nettilomake (linkki aukeaa uuteen ikkunaan). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi 11.3.2020 jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksun 20 euroa.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Siniltä (sini.tyvi@kua.fi).