Lähde Changemaker-viikonloppuun Norjaan!

Norjan Changemakerin kesäleiriä vietettiin vuonna 2016 Trondheimin upeissa maisemissa kampanjoiden lääkkeiden saatavuuden puolesta.

Norjan Changemaker kutsuu sisarverkostojaan mukaan helmikuussa järjestettävään Student Weekend -tapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt lähettää edustajaksi tapahtumaan yhden jäsenensä. Olisitko se sinä?

Student Weekend järjestetään 24.-26.2. Bergenissä. Kyseessä on Norjan Changemakerin opiskelijaikäisille jäsenille suunnattu viikonlopputapahtuma, johon osallistuu sekä norjalaisia että kansainvälisiä opiskelijoita. Tapahtuman kielenä on englanti. Suomen Changemaker maksaa edustajansa matkat Bergeniin. Norjan Changemaker puolestaan kustantaa valitun osallistujan majoitus- ja ruokakulut tapahtuman aikana.

Suomen Changemakerin edustajan tulee vierailun aikana osallistua aktiivisesti Student Weekendin ohjelmaan, kouluttautua rauha-, talous- tai ympäristöteemasta sekä koota ideoita, joita Suomen Changemaker voisi myös toteuttaa omassa toiminnassaan. Matkan jälkeen hän raportoi oppimistaan asioista verkoston tiimille ja teemaryhmille. Edustaja tekee matkalta myös sosiaalisen median päivityksiä ja kirjoittaa matkasta uutisjutun Changemakerin nettisivuille.

Edustajaksi valittavan on osattava sujuvasti englantia. Edustajan odotetaan tuntevan Changemakerin toimintaa entuudestaan. Hänelle järjestetään ennen matkaa myös perehdytys sekä matkan jälkeen palautekeskustelu tiimin kanssa joko tiimin kokouksessa paikan päällä tai Skypen välityksellä.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään keskiviikkona 25.1. klo 16. Kerro hakemuksessasi kuka olet, millä tavoin olet ollut mukana Changemakerin toiminnassa ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Changemakerin tiimi valitsee osallistujat 30.1. mennessä.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.