Changemaker-viikonloppu 6.-8.10.2017 Kuopiossa

Syksyn 2016 Changemaker-viikonlopussa Mäntsälässä ohjelmassa oli mm. pakolaisten vaikeaa matkaa simuloiva roolipeli

Olemme huomanneet, että lyhytosoite changemaker.fi/viikonloppu ohjaa välillä tänne vanhalle sivulle, joten jos päädyit tänne etsien tietoa kevään 2018 Changemaker-viikonlopusta, oikea sivu löytyy tästä!

 

 

Syksyn Changemaker-viikonloppu järjestetään Kuopiossa. Tule osallistumaan mielenkiintoisiin koulutuksiin, innostumaan vaikuttamistoiminnasta ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Changemaker-viikonlopussa pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin ja toimintapajoihin. Ruokaturvaan liittyvistä kysymyksistä meille saapuu kertomaan Kaisa Karttunen (yksi Nälkä ja yltäkylläisyys -kirjan kirjoittajista),  nuoret, rauha ja turvallisuus -teemasta kouluttaa 2250-verkostossa toimiva Silja Markkula ja talousteemasta pääsemme kuulemaan  Norjan Changemakerista saapuvaa puhujavierasta. Viikonlopun aikana otetaan haltuun myös somekanavia, taiteillaan Charlie’s Surfing Teamin sarjakuvapajassa ja tehdään paljon muuta hauskaa.

Koulutusten lisäksi Changemakerin teemaryhmät eli ympäristö-, rauha- ja talousryhmä kokoontuvat viikonlopussa. Pääset osallistumaan sinua kiinnostavan ryhmän tapaamiseen, saat tietoa, mitä ryhmässä tehdään ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia ryhmällä on. Lisäksi ohjelmaan kuuluu mukavaa yhdessäoloa ja virkistäytymistä. Viikonlopun yhteydessä pidetään myös Changemakerin jäsenkokous, jossa kaikki jäsenet pääsevät vaikuttamaan verkoston toimintaan.

Kirkon Ulkomaanavun kansainvälisen työn johtaja Tomi Järvinen kertoi kevään 2017 Changemaker-viikonloppussa nuorten asemasta kehittyvissä maissa.

 

MISSÄ JA MITEN PÄÄSEE MUKAAN

Changemaker-viikonloppu on erinomainen paikka tutustua muihin maailmanmuuttajiin ja Changemakerin toimintaan. Osallistuaksesi viikonloppuun et tarvitse ennakkotietoa, tervetulleita ovat kaikki, sekä pitkään toiminnassa olleet että uudet jäsenet.

Changemaker-viikonloppu järjestetään 6.-8.10.2017 Poukaman leirikeskuksessa Kuopiossa. Leirikeskuksen lähellä pääsee kätevästi Kuopion paikallisbusseilla suoraan rautatieasemalta, joten tapahtumaan saapuminen on hyvin helppoa. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina 6.10. klo 18:00 ja loppuu sunnuntaina 8.10. klo 14:00.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13-35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää kehityskysymyksistä ja keinoista, miten maailmaa voidaan muuttaa Suomesta käsin. Tapahtuma on Changemakerin jäsenille täysin ilmainen ja verkosto korvaa heille myös matkakulut matkaohjeensa mukaisesti. (Jos et vielä ole jäsen, kannattaa liittyä!) Muille kuin jäsenille Changemaker-viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa sisältäen ruokailut ja majoituksen. Alaikäiset tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistumiselleen.

Koulutusten lisäksi Changemaker-viikonloput tarjoavat erinomaisen tilaisuuden tututua eri puolella Suomea vaikuttamistoiminnasta ja kehityskysymyksistä innostuneisiin nuoriin.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nettilomake viimeistään 20.9. Löydät lomakkeen klikkaamalla tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).

Ilmoittautuminen tapahtumaan on sitova. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi 20.9. jälkeen, joudumme veloittamaan peruutusmaksun 20 euroa.

Lisätietoja Changemaker-viikonlopusta saat Changemakerin tapahtumavastaavalta Jaana Rissaselta, jaana.rissanen@changemaker.fi tai Changemaker-koordinaattori Sini Tyviltä, sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi.

Nähdään Kuopiossa!

 

Lataa tästä Changemaker-viikonlopun mainos jaettavaksi tapahtumissa tai vaikkapa nuorisotilan seinälle (pdf, aukeaa uuteen ikkunaan).