Ilmoittaudu Changemaker-viikonloppuun!

Ulkoleikkejä Changemaker-viikonlopussa Nummijärvellä

Changemaker-viikonloppu tarjoaa loistavan tilaisuuden tavata eri puolilla Suomea asuvia vaikuttamisverkostomme jäseniä. Luvassa on koulutuksia ajankohtaisista teemoista, luovia työpajoja, tutustumista ja yhdessäoloa sekä virkistäytymistä ulkoillen ja saunoen. Olitpa uusi tai vanha maailmanmuuttaja, tule mukaan kevään hauskimpaan tapahtumaan!

Viikonloppu järjestetään 10.–12.4.2015 Hirsikankaan leirikeskuksessa Sukevalla, Pohjois-Savossa. Paikalle on hyvät kulkuyhteydet, sillä Sukevan rautatieasema sijaitsee noin kilometrin päässä leirikeskuksesta. Viikonlopun ohjelma alkaa perjantaina 10.4. klo 17.30 ja päättyy sunnuntaina 12.4. noin klo 15.

Changemakerin jäsenkokous pidetään Sukevalla sunnuntaina 12.4. klo 9 alkaen. Mikäli osallistut jäsenkokoukseen, matkakulusi korvataan kokonaisuudessaan juna- tai bussilippua vastaan. Jos kuitenkin osallistut pelkästään Changemaker-viikonloppuun, matkakulusi korvataan juna- tai bussilippuja vastaan 20 euron omavastuun ylimenevältä osalta. Viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa, ensikertalaisille viikonloppu on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä nettilomake viimeistään 30.3. Löydät lomakkeen klikkaamalla tästä (linkki avautuu uuteen ikkunaan).