Tule juhlimaan 10-vuotiasta Changemakeria!

Piirretty mainosjuliste, jossa nuoret seisovat maapallon päällä ja kannattelevat Changemaker 10-vuotta-banderollia

Huomio! Unohditko ilmoittautua? Ilmoittaumisaika on jo päättynyt, mutta jos mielit vielä mukaan, laita pikimmiten sähköpostia osoitteeseen toimisto@changemaker.fi!

29.11. on aika juhlia, sillä Changemaker-verkosto täyttää pyöreät 10 vuotta. Changemaker kutsuu kaikki jäsenensä mukaan toiminnantäyteiseen juhlapäivään – olet tervetullut mukaan kaikkiin neljään tapahtumaan!

Päivän ohjelma

Kello 12-13 Kampanjatempaus Kampissa

Synttäripäivän ohjelman avaa kampanjatempaus, joka on samalla tämän vuoden veroparatiisikampajan päätös. Tule keräämään vuoden viimeiset postikorttiterveiset yrityksille! Tempaukseen osallistuneille Changemaker tarjoaa kiitoslounaan kasvisravintola OmNamissa.

15-15.30 Hartaustilaisuus Kampin kappelissa

Tempauksen jälkeen kokoonnutaan Kampin hiljaisuuden kappeliin hartauteen, jonka sisällöstä vastaavat changemakerit Tytti, Anne ja Laura. Hartauteen ovat tervetulleita kaikki, eikä etukäteen ilmoittautumista tarvita.

16-17.45 Seminaari Hotel Arthurin kokoussalissa

Hotel Arthurin Mäen salissa päästään kuulemaan paneelikeskustelua teemalla väkivaltainen radikalisaatio Suomessa. Ohjelmasta vastaa keväästä asti toiminut rauhantyön koulutusohjelma Changemaker Akatemia, ja paneelikeskustelijoiksi on saatu asiantuntijoita niin viranomaisten kuin kansalaisyhteiskunnan puolelta.

18-23.30 Iltajuhla Hotel Arthurissa

Syntymäpäivä huipentuu iltajuhlaan Hotel Arthurin juhlatiloissa. Ohjelmassa on musiikkia, puhetta ja cocktail-tarjoilua – sekä tietenkin muiden changemakereiden tapaamista. Juhlakansaa viihdyttämään saapuu Puppa J, minkä lisäksi tilaisuudessa nähdään muun muassa spektaakkelimainen Changemaker-kampanjamusikaali! Tilaisuus on alkoholiton, jotta nuorimmatkin changemakerit voivat viipyä juhlan loppuun asti.

Ilmoittaudu mukaan!

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan (linkki avautuu uuteen välilehteen): ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen on auki 12.11. asti. Synttäreillä nähdään!

***

Huomio! Haluatko tulla tekemään ikimuistoista yhteistä esitystä iltajuhlaan? Changemaker-kampanjaspektaakkeli etsii tekijöitä! Ilmoittaudu mukaan mahdollisimman pian, ja viimeistään 31.10. osoitteeseen ullasiskoanneli@gmail.com.