Hae Changemakerin edustajaksi Ruotsiin Agera -verkoston leirille!

Agera -vapaaehtoisverkosto on kutsunut kaksi Changemakerin vapaaehtoista mukaan viikonloppuleirilleen helmikuussa 2023.  

Hae Changemakerin edustajaksi leirille 18.1. mennessä! (Lisäys: HAKUA JATKETTU PERJANTAIHIN 20.1. ASTI)

Leiri järjestetään 17.-19.2. Göteborgin lähellä Åh:n hiippakunnassa.
Leirin teemana on globaali ruokaturva ja leirillä valmistellaan Ageran paastokampanjaa ”Share equally under the same sky”. Leirin ohjelmaan kuuluu myös työpajoja ja seminaareja. Leirin ohjelma on luvattu kääntää englanniksi.

Agera on Ruotsin kirkon kansainvälisen ja kehitysyhteistyön Actin nuorten vapaaehtoisverkosto. Agera on Changemakerin läheinen yhteistyökumppani, josta on ollut vapaaehtoisia mukana Changemaker-viikonlopuissa. Lisätietoa Agerasta löydät täältä (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Suomen Changemaker maksaa edustajilleen matkat Ruotsiin. Agera puolestaan kustantaa valittujen osallistujien majoitus- ja ruokakulut leirin aikana.

Suomen Changemakerin edustajien tulee vierailun aikana esitellä Suomen Changemakerin toimintaa, osallistua aktiivisesti leirin ohjelmaan ja koota ideoita, joita Suomen Changemaker voisi myös toteuttaa omassa toiminnassaan. Matkan jälkeen he raportoivat oppimistaan asioista verkoston tiimille. Edustajat tekevät matkalta myös sosiaalisen median päivityksiä ja kirjoittavat matkasta uutisjutun Changemakerin nettisivuille.

Edustajien on osattava sujuvasti englantia. Edustajille järjestetään ennen matkaa perehdytys sekä matkan jälkeen palautekeskustelu mahdollisuuksien mukaan tiimin kokouksen yhteydessä joko paikan päällä tai etänä.

Jos kiinnostuit matkasta, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen toimisto@changemaker.fi viimeistään 18.1.
Kerro hakemuksessasi kuka olet, millä tavoin olet ollut mukana Changemakerin toiminnassa ja miksi olisit hyvä valinta verkoston edustajaksi. Pitkää kokemusta tärkeämpää on into vaikuttaa ja kiinnostus kansainväliseen yhteistyöhön! Changemakerin tiimi valitsee osallistujat ja ilmoittaa heille valinnoista 21.1. mennessä.

Alaikäiset tarvitsevat osallistumiselleen huoltajan suostumuksen. Matkalle ei lähde Changemakerin työntekijöitä.