Kevään Changemaker-viikonloppu 12.-14.4.2024 Kouvolassa!

ILMOITTAUDU (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)
Ilmoittautuminen on auki 27.3. klo 15 asti.

Kevään mahtavin koulutusviikonloppu globaaleista kysymyksistä kiinnostuneille nuorille pidetään Anjalan nuorisokeskuksessa 12.-14.4.2024!

Changemaker-viikonlopussa innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Leirin teema on miten tehdään muutos. Leirillä opitaan muun muassa EU-vaikuttamisesta ja opitaan keinoista vaikuttaa oikeudenmukaisen maailman puolesta omassa arjessa, sekä suunnitellaan Changemakerin vaikuttamista pakolaisten oikeuksien puolustamiseksi.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai globaaleihin kysymyksiin vaikuttamisesta. Viikonlopun kielet ovat suomi ja englanti.

Lisätiedot viikonlopusta löydät tapahtumakalenterista (linkki aukeaa uuteen ikkunaan)

Lisätiedot:
sarlotta.laakkonen@changemaker.fi
helmi.saksholm@kua.fi / 050 441 8820