Jäsenkokous 14.4. Toijalassa

Jäsenkokouksen osallistujia Seinäjoella

Changemakerin ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenkokous, johon ovat tervetulleita kaikki verkostomme jäsenet. Kevään jäsenkokous pidetään lauantaina 14.4.2018 klo 15:30 Toijalassa (Akaassa). Kokous järjestetään Changemaker-viikonlopun yhteydessä Toukolan leirikeskuksessa.

Jäsenkokouksessa päätetään mm. Changemakerin vuoden 2019 kampanjateemasta sekä keskutellaan toiminnan kehittämisestä. Keskusteluihin toivotaan sekä uusien että vanhojen jäsenten näkökulmaa, joten tule kertomaan omasi!

Kokouksen alustava esityslista:

1. Kokouksen avaus, päätösvaltaisuus ja kokouskäytännöt
2. Puheenjohtajan, sihteerin, ääntenlaskijoiden ja pöytäkirjan tarkastajien valinta
3. Esityslistan hyväksyminen
4. Verkoston ajankohtaiset kuulumiset
5. Toimintakertomus 2017
6. Changemakerin ja Kirkon Ulkomaanavun yhteistyöperiaatteet
7. Keskustelu Changemakerin toiminnan kehittämisestä
8. Teemaryhmien periaateohjelmat
9. Kampanjateeman valinta vuodelle 2019
10. Vaalitoimikunnan valinta
11. Muut esille tulevat asiat
12. Ilmoitusasiat
13. Kokouksen päättäminen

Kokouksen varsinainen esityslista liitteineen päivitetään tänne ja toimitetaan jäsenille sääntömääräisesti viimeistään kaksi viikkoa ennen kokousta. Jäsenet voivat edelleen myös ehdottaa jäsenkokouksessa käsiteltäviä asioita sekä kampanjaehdotuksia lähettämällä niitä tiedoksi puheenjohtajalle (puheenjohtaja@changemaker.fi).

Changemaker korvaa kaikille jäsenkokoukseen osallistuville jäsenilleen matkakulut kokonaisuudessaan juna- tai bussilippuja vastaan matkaohjeensa mukaisesti.

Changemaker-viikonloppuun osallistuvien ei tarvitse ilmoittautua kokoukseen erikseen. Jos osallistut vain jäsenkokoukseen, ilmoittauduthan viimeistään keskiviikkona 11.4. sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@changemaker.fi, niin tiedämme odottaa sinua paikalle ja varata kahvia.