Pauliina Lampi aloittanut Turussa Changemakerin paikalliskoordinaattorina

Pauliina Lampi aloitti Turussa Changemakerin vapaaehtoisena paikalliskoordinaattorina. Hän on vastavalmistunut uskontotieteen maisteri ja haaveilee työstä järjestökentällä.

Moi kaikki! Olen Pauliina ja toimin syksyllä Changemakerin paikalliskoordinaattorina Turussa. Valmistuin alkuvuodesta maisteriksi, opiskeluajan vietin uskontotieteen, monikulttuurisuusopintojen ja folkloristiikan parissa. Nyt etsin sitä, mikä musta voisi tulla isona. Haaveilen työstä järjestökentällä kansainvälisten ja monikulttuuristen teemojen parissa.

Changemakerin Turun paikalliskoordinaattoriksi hakeminen oli Pauliinalle itsestään selvä asia. Turku on hänelle rakas kaupunki ja globaalit kysymykset lähellä sydäntä.

Kun huomasin, että Changemaker etsii paikalliskoordinaattoria, tiesin heti, että tässä on mun juttu. Olin jo pitkään etsinyt itselleni sopivaa tapaa tehdä hyvää ja päästä vaikuttamaan asioihin. Mahdollisuus yhdistää paikallinen ja globaali, rakas kotikaupunkini Turku ja globaalit kysymykset vaikutti niin hyvältä, ettei sitä voinut jättää väliin.

Maailman parantaminen on Pauliinan lempipuuhaa ja paikalliskoordinaattorina hän haluaa olla mahdollistamassa sitä, että kukin voisi löytää itselleen luontevimman tavan toimia paremman maailman puolesta. Muihin Pauliinan lempiharrastuksiin lukeutuvat mm. tanssiminen, yinjooga sekä kulttuurin eri muodot.

Innostun hyvistä ideoista ja siitä, kun keksin miten niistä voi tehdä totta. Maailman parantaminen ja elämästä puhuminen teekupillisen ääressä on yksi lempiasioistani. Olen kotonani ruohonjuuritasolla ja tykkään tehdä tavallisen ihmisen kokoisia juttuja. Changemakerin toiminnassa mua kiinnostaa etenkin Changemaker-iltojen ideoiminen ja toteuttaminen. Olen iloinen siitä, että Changemakerissa monenlaiset ihmiset voi toimia yhdessä ja valita sen tavan toimia, mikä on itse kullekin luontevin.

Paikalliskoordinaattorin pestin ohella tanssin esiintyvässä kansantanssiryhmässä, etsin sisäistä rauhaa yinjoogasta ja vietän viikonloppuja museoissa, kahviloissa ja elokuvissa.

Pauliinaa pääsee tapaamaan mm. ensi viikolla järjestettävässä kylttityöpajassa. Pauliinan yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-sivulta ja häneen voi olla yhteydessä kaikessa Turun paikallistoimintaan liittyvässä. Tule rohkeasti mukaan!