Velkaryhmä vierailee Suomen Pankissa 1.2.2013 – Tule mukaan!

Innostaako sinua maailmantalouden ymmärtäminen? Miksi rahalla on niin suuri rooli kaikessa elämässämme? Mitä rahajärjestelmällemme on tällä hetkellä ja lähitulevaisuudessa oikein tapahtumassa?

Velkaryhmän on korkea aika kokoontua ja ryhtyä selvittämään jälleen rahan osuutta maailman epäkohdissa. Uuden vuoden toiminta aloitetaan perjantaina 1.2. klo 13.00 vierailulla Suomen Pankkiin, missä kuullaan Suomen Pankin toiminnasta osana eurojärjestelmää sekä ajankohtaisista talouden näkymistä.

Vierailun jälkeen siirrytään Katajanokalle Kirkon Ulkomaanavun toimistolle visioimaan velkaryhmän tulevan vuoden toimintaa. Tule kertomaan, mihin haluat vaikuttaa!

Changemaker tarjoaa kokouksessa pientä purtavaa sekä korvaa osallistujien matkakulut bussi- tai junalippuja vastaan. Tarjoilujen mitoittamiseksi ja osallistumismäärän vahvistamiseksi Suomen Pankkiin ilmoittauduthan Sinille ( sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi) viimeistään torstaina 24.1. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös mahdolliset erityisruokavaliosi ja allergiasi.

Tervetuloa mukaan!